Durubebegim @iki_tospik_annesii @Azizinannesi2 @Bebiscann @UmutsuzPolyanna @Aag06 @yigitegenin_annesi1 @hepoyleolurzaten daha kullanıcı ismini hatırlayamadığım güzel dostlar çok şükür kurtuldum çok pozitif çok güzel geçti❤️🤲🤲
Azizinannesi2 Durubebegim Yaaa çok şükür sağlıkla kucağına almışsın ya çok sevindim sabah sabah gözlerime inanamadim ne zaman doğdu peki ❤️😍😍😍😍
hepoyleolurzaten Durubebegim Yaaaaa çok sevindim başka bi postta yorumunu görmüştüm 🤭 Çok şükür, Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün 🙏🏻🧡
yigitegenin_annesi1 Durubebegim yaaa çokkk sevindim rabbm hayırlı uzun ömür versin gmiş olsn toparaln hiakeyni paylaş😀💋💋💋💋💋💋bebeişle sen nasılsınz
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi1 Kız üç gündür kime doğursun diye dua ettiysem doğurdu bir sen biride duru bebek 😍😂
Miranmiray Durubebegim kizzz hayırlı olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah çok sevindim canım darısı benim başıma inşallahhhhh🤣🤣🤣😘❤️🥰
Miranmiray Azizinannesi2 yaaa canım o zaman banada dua et lütfen 3 cm açılmaya 1 haftadan fazladır bekliyorum bana dua et nolur hemen dogurayim😘😂
Durubebegim Hepinize çoook teşekkür ederim çok şükür bende bebeğimde iyiyiz biraz uyuyayım en kısa zamanda hikayemi yazarım size çok kısa ve pozitif☺️😇
UmutsuzPolyanna Durubebegim oo maşallah subhanallah bu ne hız kıııazz 2 dk uyumaya gittik hemen halletmişsin jfjfj😅😅 gözün aydın olsun güle güle huzur içinde büyüt 😍😍🤩🥰😘
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi1 Allah’ım sen @wiss123 Kulunun sağlıkla gün bitmeden sağlıkla ağrısız sancısız kesisiz sağlıkla doğum yapar inşallah aminnnn ❤️❤️❤️
wiss123 yigitegenin_annesi1 doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda ama ıçerde fazla kaldığı için solunum problemi yaşıyoruz dua edin lütfen. Sezeryan oldum
denizin_annesii Durubebegim Allah bağışlasın annali babalı büyüsün inşallah 🤲 hayırlısı ile sağlıklı bir ömür olsun
Bebiscann Durubebegim kız maşallah hangi ara doğurdun akşam gidip geldin bişey yoktu😍😍 canım yaa Allah bağışlasın evladını sana çok şükür 🙏🙏😍❤️
iki_tospik_annesii Durubebegim Yaaaaa gerçekten miiiii😍😍😍😅 hadi gözün Aydın olsun çiçeğim ♥️♥️ Nasıslın duru bebek nasıl 🌸🌸
yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii 😀🙃 bu karı evliya gibim bieşey duası bir gğn geçmeden gerçekleşti @Azizinannesi2 aslıya bir el atıver doğursn😂