Ebru74 Kızlar günaydın, bebeğin kasılmalarıyla uyandım. Lavaboya gittim peçeteyi sildiğimde biraz kanlı akıntım gelmiş. 38+5 teyiz. Bebeğim kemik gibi oluyor sizce hastaneye gidiyim mi biraz daha beklemeli miyim
Umudumsun38 Ebru74 sancılarının arası ne kadar ?? Ama bence gidin yani allahom sağ salim bi avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah bebeğini kucağına hayırla sağlıkla sıhhatle al inşallah canım
Mehtapca06 Ebru74 nişan gelmiş olabilir normalde ben gitmeyip beklerdim ama ilk gebelikse risk almamak lazım ne olacaksa doktor kontrolünde olsun
Zadekuzu Ebru74 nişan gelmis ama bazilari nişan gelmesinden 1 2 hafta sonra dogurdugunu söylemişti. Sanci su yoksa dogum baslamiyor demektir.
Ebru74 Umudumsun38 ağrım yada sancım yok sadece bebiş top gibi oluyor bugün kontrolüm de vardı biraz daha mı beklesem hemen gelmez herhalde 😂
Seross10 Ebru74 Hastanede gebe okulunda nişan gelince hastaneye gelmene gerek yok doğum hemen başlamaz sadece kanama durumunu kontrol et yoğun bir kanama olmamalı kanlı akıntı gelmeli sadece dedi. Yoğun devamlı kanama durumunda bebeğin eşinin erken ayrılma söz konusu olabilirmiş. Onun harici suyun geldiğinde de hemen gelme kontrol et sancılarını dediler sıklığını şiddetini. Söylemek kolay ama ilk gebelik olunca karambole ilerliyor 😀😀😀
Ebru74 Seross10 normal doğum dediler şimdi özel hastaneye gidiyorum sezeryana alırlar açılman yok vs diye gitmek istemiyorum o yüzden 😂 Akşama gideceğim şimdi evin işlerini hallediyim dedim 🥰