aysnrsvs Tgcgcl çok beğeniyorum dedemin kardeşimin adı Ömer ,Asaf i da yanına yakıştırıyorum ama eşim 🙄🙄
Duyguuuuuuu mucizegebelik6 inanaın bende aynı iki isim arasında 😂 ama kulagınıza hangisi hoş geliyorsa seslendiginizde hangisi sizi rahatlatıyorsa ve benimsettirmişse onu koyun bence
Elaaa78 Evrim1906 bzde nasip olursa ali Asaf koymayı dusunuyorz nasıl sizin oğlunuz sakın mi Ali asaflar nasıl oluyor yaramaz mı☺️🤭
Evrim1906 Elaaa78 hareketli meraklı bir bebek ama maşallah çok akıllı ama uslu birçocuk diyemem hep kareket halin de
123456__ Nslhn97 Ben de oğluşuma isim arıyorum bu isimler arasında kaldım 🤷♀️🥰 Yiğit Melih Aras Mert
mucizegebelik6 Duyguuuuuuu Ilgaz guzel isim Hatta yargıdakine benzerse off cok iyi 😂 Ilgaz’da ki tek sıkıntım minik bebeğe ilgaz diye seslenmek birwz büyük ismi gibi hissiyat yarattı. Arazi da arazıımmmm diye sevmek istiyorum insallah o yüzden sanırım Araz 😇💙
Duyguuuuuuu mucizegebelik6 adıyla sağlığıyla yaşar inşallah bence siz Ona güzel sesleneceginiz için onun ismi zaten çok güzel olur adı ne olursa olsun ama Araz ismi Gayet güzel şık 👍🥰
Gozde08 Nslhn97 Göktürk 🤍 Gökdeniz 💙 Ertürk 🖤 Eğer cinsiyet erkek olsaydı bu 3’nden birini seçicektik 🥰🌺