miranbeyinmothersi Nslhn97 benim oğlum olacak rabbim nasip ederse . Adıda Miran olacak beylerbeyi demek . Eşimin adıda Mehmet çokta uyumlu oldu . İki isimlede kombinlenebilir ben sevmediğimden tek kullanıcaz
seydahafsa Muhammed tahsin olacak oğlumun adı Tahsin nij başına başka isim önerileriniz varsa alabilirm
Eliff7111 Nslhn97 22. Haftadayız ‘Çınar’ ismine karar verdik. Sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alalım inşallah.🙏🍀
Neva09 YrtswnArkn Ali Eren isminde yeğenim var 1 dakika yerinde duramıyor ismin etkisimidir bilemem ama söylemeden geçemedim🙃
YrtswnArkn Neva09 ay gerçekten mii 🥺🥺 sadece hareketli mi yoksa hani zarar ziyan falan yapan bı çocuk mu ilk oğlum da hareketli baya da ama öyle vurma kırma dökme gibi huyları yok
bebikcan Zeynepp97 kayra ismine bence ömer ismi cok uyuyo.ben Kayra ömer ile huseyin uras arasindayim
Kubraatess Nslhn97 bnmde bir oğlum olsaydı cihangir olacaktı ama kızım olacak rabbim sağlıkla almayı nasip etsin
Hzlkaya Nslhn97 Aslan koyacağım oğluma ama Ali Asaf ismini de çok severim çok hoş bi isim kayınpederimin adı Ali olduğu için koyamadım kendi babama ayıp olur diye 😂