Nslhn97 Merhaba güzel anneler erkek ismi arıyorum deli gibi bakmadığım yer kalmadı kulağa hoş gelen değişik isim bulamıyorum bir yandan kuranda geçmesinide çok istiyorum yada iki isim koyabilirim aklınızdaki şeyleri yazarmısınız fikir olsun hepimize ❤️
Neva09 YrtswnArkn Ali Eren isminde yeğenim var 1 dakika yerinde duramıyor ismin etkisimidir bilemem ama söylemeden geçemedim🙃
Ogretmen_1 Bizde ahmet selim ve ali asaf arasında kararsız kaldık.bunun haricinde kerem ali , yahya kerem düşünebilirsinşz
sehrengiz_8 Ogretmen_1 Ali asaf ismi bana hem böyle entellektüel biriymiş gibi geliyor. Çok istedim oğluma Ali asaf koyalım eşim kabul etmiyor illa Türkçe isim olacakmış
Almigok Nslhn97 ben soyadına uyumlu olsun istedim ve Türkçe isim olmasına özen gösterdim Kutay gök olacak Allah’ın izniyle ben iki isimliyim hiç memnun değilim sünnet olabilir ama çocuğun açısından dusunmekte fayda var
Merve_kucuk Carriebradshow 20 aylık kızım var. Hamile değilim ama olursam ve erkek nasip ederse rabbim Karan ismini düşünüyorum. Dünden beri kullağıma çok hoş geliyor 🤣