Hayalimdekiseruven 29+2 haftaligim bebeğim bazı günler çok hareketli. Bazende çok hareketsiz normal mi
zeeynepp19 Hayalimdekiseruven bir gün hiç mi hareket etmiyor? Yani az hissetmek normal stres yorgunlukta tetikler ama bir gün hiç hissetmemek sorun olabilir yine de takip edin gün içinde kaç kere hareket ettiğini. Ona göre acile başvurabilirsiniz
Sevdeavsar Hayalimdekiseruven bende 24+4 üm benim bebeğimde bazı günler çok hareketleri Bazı günlerde az hareket ediyor normal bence büyüdükçe alanları daralıyor sonuçta bazen de hareket etse bile hissetmeyebilirmişiz
Lulikli Hayalimdekiseruven benimde aynı 1-2 gün aşırı hareket varsa 1-2 gün daha sakin hareketlerrde geçiyor. Sorun olacağını sanmıyorum
Steacher Hayalimdekiseruven bebeğin yapısıyla alakalı bir durum. Karakteri demek bir gün enerjik bir gün değil 😇 endişe edecek bir durum olsa bebeğin 2-3 gün üstüste hareket etmemesi olur. Yavaşlayan hareketleri 1 hafta süregelmiştir o zaman endişe edin. Bizler de bazı günler çok hareketli bazı günler aman kolumu kaldıracak halim yok modunda değil miyiz 😇 içinizi ferah tutun 🌸
Hayalimdekiseruven zeeynepp19 hareket ediyor ama azalınca önceki güne göre endişeleniyorum ilk gebelik olduğu içinde tecrübesizim normalmi bilmiyorum
Rjdoya Lulikli kaç haftalıksınız acaba benim de oyle oluyor dun cok hareketlıydı bugun cok cok az dürtsem de tatlı yesem de cok nadir. Sadecee sırt ustu uyanınca toplanıyor falan . Korkuyorum da…
Halide_70 27+3′üz biz de. Artık bir gün güçlü bir gün daha az tepki veriyorlar bana. Belki 19. Haftadan beri böyle olduğu için gün aşırı hareketli olacaklar beklentisindeyim. Huyları bu galiba ikizlerimin. 😊😊🍼🍼
Lulikli Rjdoya 29+3 benim ama çok şükür sakin geçen günlerde de kendiliğinden hareket ediyor ben müdahale etmeme gerek kalmadan. Bebeğiniz hareketli olmayabilir sakin bi bebektir belki
Lulikli Rjdoya daha küçükmüş sizinki. Okuduğum yazılara göre kimi 24 kimi 27 haftaya kadar düzensiz olması çok normal diyor. Yine burda da bu şekilde yorumlar görmüştüm. Bence içiniz rahat etmiyorsa yinede bi doktora görünün ve özellikle bu durumu sorun.