minikumutlar Yumurtlamamı kızlar ilişki sonrası geldi bugün 🙈şeffaf sümüksü akıntı bence yumurtlama günüm ama yine sormak istedim ay su içsem gaz yapıyo afedersiniz geğirtiyo 🙈🙈
umayben minikumutlar ben yumurtlama günümü o akıntıdan anlamıştım ama ilişkiden sonra değildi gün içinde geliyordu büyük ihtimal yumurtlama canım
minikumutlar ipekveatlas sperm su gibi oluyo durdukça benim sümüksüden kastım yapışkan şeffaf tamamen gün içindede vardı
minikumutlar umayben canım gün içinde de vardı bende değerlendireyim dedim bugün değerlendirdim sonrasında yine geldi 🌸
ipekveatlas minikumutlar ben şunu biliyorum mesela ilişkiden hemen sonra sperm kendi kıvamında geri geliyo. ama ertesi sabah uyandığımda o akıntı benden de geliyo sümüksü seffaf akıntı ben onu sperme bağlıyorum cünkü ne zaman iliski olsa ertesi gün öyle oluyo. ama bilemedim canım bi araştır bakalım hayırlısı olsun
minikumutlar ipekveatlas canım ertesi gün bende sperm böyle koyulaşmış geliyo bu dediğim ilişki olduktan 30 dakka sonra geldi spermde vardı az onuda sildim sümüksü yapışkan akıntıyıda