Derin0712 Napcaz kizlar ya son iki gun bnm ucuncu sezeryan olacak bunalıma girdim resmen sizlerde durum nasıl
Melistosum Derin0712 Aha ben vallahi önce su yılbaşına girelim diye stres yaptın ay bide Aralık’ta geliverir diye korktum şimdide son günler gün geçmek bilmiyor benimde 3 Ocak Allah’ın izniyle sezeryan
Kubraka Derin0712 4 ocak ben doğurcam şuan 39+4 haftalık hamileyim ve hiç acilmam yok bebek doğum kanalına girmedi doktorum doğum tarihime randevu verdi neler olcak bende bilmiyorum ve aşırı sancilarim oluyo
Fundabshn Derin0712 40+2 haftayız tam 3 ocakta suni sancı ile normal doğum bende burdayıımm rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🥰
Derin0712 Melistosum bnde aynen ha dogdu ha dogacak uc haftadir sancili geciyor en son dedim gelecegi yok artik korkma az oncede diyorum oglum gelmek istersen gel artik diye bnm iki cocugumda Aralık’ta dgdu bu sefer ocagi bulduk
Melistosum Derin0712 Bende 3 ocakta 37+1 olacağım aşırı stresim yok ama ister istemez acaba sezeryan ağrısı nasıl olacak ne zaman kendime gelirim nasıl bakicam falan diye endişeliyim ya bakamazsam korkuyorum ya
Derin0712 Melistosum asil macera ztn dgduktan snra basliyor sezeryan da uyanirken narkozdan biraz bağırıyorsun agri kesici ypiyorlar snra karnin aciyor dgal olarak ne kadar yurursen okadar cbuk toparlanirsin bizim yumurta kapıya dayandı son iki gun
Melistosum Derin0712 Evet valla dayandı 🤷 bazen böyle karnımda iyi diyorum bazen orda da bişey olur diye hemen gün gelsin aliyim kucağıma diyorum.. 🤦 annem gelecek inşallah yardıma ilk doğumum gözüm korkmuyor değil hep dua ediyorum sakin olsun uykusunu bilsin gazı çok olmasın sağlıkli olsun diye sizin 3cu sizin bu tarz korkularınız yoktur nasıl bakılır vs tecrübeniz var 🙏
Melistosum Asyaveannesi36 Derin0712 Ya birde kabizlik sorununuz varmı?? Sezeryandan sonrada oluyormuş ya ben zaten çekiyorum sonrasında dikişler var daha kötü olur muyuz
Derin0712 Melistosum tecrübeli bile olsan inan imi bebegimde birbirinden bambaşkaydi halen oyleler bakalim simdi neler olucak birde insn unutuyor bakimdan gozum korkmuyor ama ilk kizim kolikti aman aman cok zor büyüttük onu ikinci koynumda ytar saatlerce emerdi kolay büyümüyorlar malesef ama cok seviliyor cok kıymetli oluyorlar rabbim saglikla kavustursun hepimizi insallah
Derin0712 Melistosum bnm ucuncu dogum olucak karin sezeryandan sonra uyusuk olyyor dolayısıyla kabizlik oluyor evet ama sandigin kadar zorlamiyor korkma bn oyle bir sorun yasamadim hicbirinde yavas yavas yapuyorsun
Asyaveannesi36 Melistosum çok şükür benim hiç olmadı canım sanırım bol su içtiğim için ve lifli gıdalar tükettiğimden inşallah sonrasın da olmaz 🙏🏻
Derin0712 Fundabshn ayy masallah vlaahu ben zor taşıyorum bi gun daha tutacak halim kalmadı bebisi nasi halsizim nasi hep yatıyorum
Hsrt1 Derin0712 benimde 4 ocak ilk dogum , neyle karsilasacagimi bilmiyorum , insan tedirgin oluyor. Hep kulaktan dolma , herkes birseyler soyluyor hepside birbirinden farkli 🤣 hakkimizda hayirlisi olsun sag salim alalim bebekleri kucagimiza insallah 😊
Derin0712 Hsrt1 dayanamayacagin kdar birsey yok canim allahim veriyor sabrini dogum kolay degil illaki can yaniyor sontadan fln korkma en kolay kisim o dogum sonrasi biraz haliyle zor oluyor ama bebegini gorunce deger diyorsun ztn
Hsrt1 Derin0712 Kesinlikle canimizdan can cikiyor. Kolay olmaz. Ama miniklerimizin icin dayaniriz 😊 yeterki kokularini icimize cekelim. Güc verir onlar bize. 😊 Sonda falan hic umrumda degil acikcasi. Spinal olacagim. O spinalde hissetme dedikleri seyler biraz tedirgin ediyor sadece 😔
Fundabshn Derin0712 Doğrudur valla canım bende aynıyım artık sancılarım ve açılmam olsun diye dua eder oldum suni almak istemiyorum 😞💐
Derin0712 ktnzehra49 bnmde anksiyete tavan yapti yalniz kalamıyorum evde basim agriyor kafm kalkmiyor
Derin0712 Hsrt1 spnalse ztn hic korkma bn panik oldgm icin hic istemedim spnal genel anestezide uyanma asamasinda cekilen agri cok zor baya bagirtiyor insani bi ondan korkuyorum spnalde siz sadece dokunuslari hissedeceksiniz aci yok kormmayin