Melisa0002 Kızlar kim adet tarihiyle hafta hesaplaya biliyor? (24 kasım) Tam doğru? Doktora kaçıncı hafta da gittiniz ? Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Bebek görünüyormuydu? Doktor ne dedi genel olarak?
sehrengiz_8 Melisa0002 5+3 günlük hamilesiniz eğer geç döllenme olmadı ise keseniz bu haftada gözükebilir. Benim kese beş haftalıkken benek 6 haftalıkken gözüktü kalp atışı ise 7+1 de duyduk
derindemir Melisa0002 forumda son adet tarihinizi giriyorsunuz ve bebeğim kısmında görebilirsiniz haftanızı
Rukiye24 Melisa0002 merhaba 25 kasım son regl tarihim 8 aralık döllen me 21 aralıkta kan sonucum 158 çıktı iki gün sonra 378 4+4 te kesemi gördüm şuan 5+2 yim önemli olan regl tarihinizi bilmeniz değil yumurtlama gününüzü bilmeniz
Nefesin01 Haftada Kanda pozitif çıktı ve keseyi gördük 6.5 haftalık kalp atışı vardı ama çok derinden geliyordu 7-7.5 haftalıkken net kalp atışını duymuştuk
Melisa0002 Nefesin01 teşekkür ederim, 5+3 haftalığız, ama gözükmez diye gitmiyordum ama merak da bi taraftan. 😐 ne yapayım bilmiyorum ki