RabiaAkar Kızlar tel bendemi böyle bilmiyorum ama çok zor geciyor yürüyemiyorum agrım oluyor ayakta kalınca kaşıklarıma sancı giriyor gece kalkamıyorum ateş basıyor nefes alamıyorum ilk hamilelim sanki her an dogurucak gibiyim nts girdim 4 gün önce sancım Yok ama özel bölgemde çok fazla agrı oluyor kasıklarımda ayakta duramıyorum erkenden gelmez inşallah kızım 😔
Ladess RabiaAkar 1hafta var aramızda bende öyleyim,dr dinlenmen lazım dedi,ben 10dk ayakta kalayım sırtım belim ağrımaya başlıyor ,
Nulu RabiaAkar İnan biz de öyleyiz 33+1 olduk alt bölgeye baskı arttığı için böyle ağrı çekiyoruz malesef yan yatarken bacağını yastığa daya daha az ağrı oluyor ama sabret az kaldı çoğu gitti azı kaldı 💪🏻
BurcuGnl RabiaAkar bende 33+3 üm benimde ağrılarım oluyor cok geceleri uyuyamıyorum size Doğum tarihi olarak ne dediler
RabiaAkar Ladess çok hareketliyim ama dinlensemde oluyor yatınca kalkamıyorum kalbim çarpıyor ateş basıyor resmen 😔
RabiaAkar Asliiiii o sancıdan fazla benimki bide afedersiniz ama gaz problemi var oluyorumu acaba bu aylarda
Ladess RabiaAkar bende hep hareketliydiö suan ne mümkün ,inan alışverişim bile bitmed nasıl yapıcam diye düşünüyorum,hep acele etme dediler zaman çok hızlı geçti,bol bol dinlenmeye geçmek gerek,hoş geceleri 1 saat deliksiz uykum yok şimdiden
RabiaAkar Nulu son demlerimi yaşıyorum sanırım hamilelim ilk gününden beri hep kasık agrısı cektim sancım vardı ama Allah’a şükür bi sıkıntımız yoktu bebegiminde ama artık dayanamıyorum sanırım geçmek bilmiyor son zamanlar 😔
RabiaAkar Ladess ben bitirdim Allahtan aldım çıktıkça koydum kenara bi kaç eksik var gözümde büyüyor oda nasıl gidip alıcam kim getiricek diyorum 🙈
RabiaAkar BurcuGnl normal Doğumu beklersem 26 eylül ama sezeryan istyorum ben doktorum 37 haftada alabiliriz dedi size Bilgi verdilermi
Nesomer RabiaAkar bende 34+1 im benimde 3 gündür vajinamda garip bir ağrı hissediyorum ara ara oluyor ama ayağa kalkınca fena oluyorum. Zaten sürekli lavabodayım. Daha hiç ntsye girmedim yarın kontrolüm var bakalım inş benimde oğlum erken gelmez 🙏🏼
Ayseciik Bende 33+4 gunluk hamileyim bel agrisi kasik agrisi altan bacak aram agrio bir an once dogurmak istiyorum adet olcakmisim gbi snci oluyor doguruyorum zanediyorum ilk gebeligim panik halindeyim devamli 🤣🤣🤣