Gzdmi Merhaba kizlar aranizda ultrasonu anliyabilen tahminleri dogru cikan varmi? Suan 8 haftalik hamileyim
Zeynosunannesii Gzdmi o kadar uzman doktorlar bile 12li haftalarda yaptığı tahminden yaniliyoken ki başıma geldi burda 8 haftalıkken bilecek varsa hiç boşuna para vermeyelim doktorlara 😁
Mehtapca06 ilayy hahaha ya hemen böyle yorum yapmışsın dursan ben kalp gözümle bakıp yorum yapacaktım hevesimi kırdın 😂
Mehtapca06 Melekk12 yani bu kese şekli erkek bebeklerde oluyri diye bir hurafe var ki bende tutmuştu yoksa ultrason görüntüsü baya bir küçük sanırım kese dışında birşeye yorum yapamicam😂
Gzdmi Kizlar ramzi methodu 6 ve 8 haftaliken yapiliyo ve yuzde 97% tutulugu var placenta gore cinsiyet belirleniyo bir soruyu yanlis bulmadan once biraz arastirin dusunun
Mucizeanne20 Gzdmi ama hiçbir doğruluğu yok sadece bir teori ve bilimsel değil yüzde ellidir oran diyor kaan Kocatepe ki zaten başka bir ihtimal yok ben araştırdım baya ama ilgisi yok zaten yarısı tutuyor yarışı tutmuyor
Mehtapca06 Gzdmi bilimsel bir geçerliği olsa teori olarak kalmaz yöntem olur kuzum sen araştır bence 😂