babynil @Fatmahmet63 ya her gordugumde boyle bir baslik yaziorm. Aile gecmisimiz de ve oncesinde sekerim yokken seker yuklemesinde sekerim cikti. 50ml yuklemede. Evde 1hafta takip ettim 180leri gecio diyet yaptigim halde. Seker bebek icin iyi bi sey degil riskleri cok fazla. Aman sekerin varsa iri dogar degil sadece. Kahvaltida beyaz ekmek bal yediniz gbi dusunun beyaz ekmek bile o kadar cikartio ki size kilo kilo seker yedirio gbi degiller
Oznurkk Fatmahmet63 çevrendeki bilmiş insanların laflarıyla hareket etme. Kötü bir şey olsa doktor önermez onca hamile kadın yaptırmaz. Ben yaptırmadım 3 kez şeker ölçümü yaptırdım düşük çıktı şekerim. Onun için doktorum gerek görmedi. Yoksa tabi ki yaptırırdım. Herkesin her şeye muhalefet olması sinirlerimi bozuyor ya 🤦🏼♀️
dilara_cinar99 Fatmahmet63 Doktorun istediyse yaptır bence ben yaptırdım bişey çıkmadı en azından kafan rahat olsun 😊
ipekveannesi Guzucuk25 aynen çok kötüydü midem çok bulandı 1 saat zor dayandım tahlil için. Eğer doktor risk bulduysa yapın
Guzucuk25 ipekveannesi detaylidaki doktoe risk buldu ama kendi doktoruma görünmem gerek şeker yuklemem benimde çok kötü geçti şimdi kızım var endişem var haliyle kimsede yok bulunduğum yerde bakalım yaptircak illa
Eliff7111 Fatmahmet63 gebelik şekeri olup olmadığını nasıl anlarız yükleme yaptırmadan herhangı bı belırtı var mı acaba? benım doktorum bu ayın sonunda yükleme önermiyorum açlık tokluk bakıcam dedi ama merak ediyorum tahlilden önce bi belirti oluyor mu
Yigitahmed Annesininbalii zaten pilav makarna veriyor diyetisyen ama 4 yemek kaşığını geçmeyecek diyor. Yaptım tabi 2 3 kez 😊 ama sürekli ölçüm yapılıyordu ac tok olarak o yüzden rahattım.
Annesininbalii Yigitahmed Bende sürekli ölçmek istiyorum ama o cihaza takılan aparat çok çabuk bitiyor 😏😏😏 abur cubur dan meyveden kacamaklardan sonra da bir saatlik ölçüm yapıyoruz degilmi <140 olmalı
Tgbergll Arifealkn benimki de çilekliydi 😅 doktorum istedi yaptırdım içim de rahat etti hiç de abartılacak bişey değilmiş boşuna korkutuyorlar
Arifealkn Tgbergll bencede abartılcak bişey değil ilk başta biraz zorlanıyor gibi oluyor insan ama sonra oda geçiyor zaten mühim olan aç bekleyip bide kusmadan beklemek 😁
Yigitahmed Annesininbalii ben riskli gebeydim ilk gebeligimde hep hastanede endokorin tarafından takıp edildim canim. Hemşireler ac tok kandan bakıp endokorin doktoruna veriyordu o söylüyordu bana her hafta gidiyordum ben. Ama dikkat ediyordum genelde
Maviko Hep canan karatay yüzünden. Çok biliyor her şeyi 😒😒 kaç hamilenin günahına girdi kim bilir. İnsanlar ondan duyup bu kadar akıl vermeye basladılar. Doktorunuz diyorsa tabii ki yaptırmalısınız. Herkeste herbokolog anasını satayım
Gamze646464 Fatmahmet63 benim kan tahlillerim hep düşüktü yaptırmayacaktim doktorumun ısrarı ile yaptırdım iyiki yaptırmışım şu an diyet ve hafif doz unsiline başlandı sizin tercihiniz ama bu konuda herkesin fikri farklıdır kilo ile çok alakalı olduğunu düşünmüyorum çok kilo almadım ki 52 kilo hamile kaldım bence yaptırmakta fayda var
Askpare Fatmahmet63 banada devamlı söylüyorlar annem doğru bulmuyor yaptırma dedi yaptırmadm iyiyim elhamdülillah 26 haftamdaym maşallah bir sorun yok.
QueenMommy gokces4141 sebze yemekleri yaptım balık tükettim tavuk kızartması değilde haslamasından yedim meyve yemiyorum arada tek tük ekmek olarak tam bugdaylı ekmek kullandım patatesi çıkardım hayatımdan kızartma yadak öyle öyle şimdi yesem bile düşük çıkıyo değrrlerim dengeliyorum artık