Rezan_korkmaz 19 haftalık olduk kızlar ğöğüs etrafında aşırı karardı ve kaşıntı oluyor .. kaşıntı olunca sarımsı sıvı geliyor normal mi sizce…!☹️
Hamisanne_902 Rezan_korkmaz bende yaşıyorum cnm doğumdan snra geçiyormuş ama normal miş kararma kaşıntı ise bende genelde iç çamaşırı giyince oluyor bende giymiyorum elimden geldikçe sadece evden çıkınca tskıyorm öyle daha az sorun oluyor
2bebisannesiiii Rezan_korkmaz sıkarsan gelir sıkma canım normal vücut kendini bebeğe doğuma hazırlıyor, normaldir. Muhtemelen bebeğiniz erkek cinsiyetli :) :) eğer sıkmadanda geliyorsa normaldir bence doktora gidince sorarsınız :)
Rezan_korkmaz Hamisanne_902 ben iç çamaşırı giyinmeyince pek rahat edemiyorum ☹️ bir kızım var ona hamileyken hiç sorun yaşamadım bu bebişde çok erken kararma başladı
Rezan_korkmaz 2bebisannesiiii teşekkür ederim canm hiç sıkmıyorum ğöğüs ucuna çok kaşımamaya çabalıyorum ama bazen istemsiz kaşiyorum.. bebişede bir kız bir erkek dedi doktorumuz halen net öğrenemedikk🤗
Hamisanne_902 Rezan_korkmaz krem ile nemlendir canım rahatlatır belki ben de çok yaşıyorum inşallah bir ay snra biticek o sıkıntı son bir ay belkide daha az kaldı kavuşmamıza sağlıkla sende alırsın inşallah kucağına hayırlı evlat olsun