zehracinar Edirefp Bende tam bu soruyu sorucaktım,bugün öğlen lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda nohut büyüklüğünde koyu krem ve çok yapışkan bişey vardı ilk defa gördüm böyle bişey acaba nişan mı bilmiyorum,bide belimden sağ ayağıma doğru bi ağrı var
zehracinar Edirefp Bu arada yeşil koyu akıntı olunca hemen doktora gitmeniz gerekiyor bebek kakasını yapmış olabilir
gzbrtk Edirefp doktorunuzun telefon numarası varsa arayın ya da hastaneye geçiş yapın Bi kontrol etsinler ne olur ne olmaz siz tebbirinizi alın
gzbrtk zehracinar belden gelen sancı gerçek sancıdır takip edin aralıkları saat olarak hastane yolu uzun değilse sancı aralıkları 5 dk bir düştüğünde hastaneye geçiş yapabilirsiniz doktorunuzun telefon numarası varsa arayın bence bir avazda doğurmanız dileğiyle 🙏 bizde bekliyoruz bakalım 39+2 yiz 😇
Defne92 zehracinar aynı şey bende de oldum sabah kalktığımda akıntı vardı parça şeklinde öğlen birden suyum geldim doguma gittim 38. Haftamdaydım
Edirefp Birglbiray tam yeşilde değilde sarımsı koyu bi akıntı gibi ağrımda olunca acaba mı dedim 2 gün sonra doğumum var zaten
zehracinar gzbrtk Belimden ayağıma vuruyor sancı hiç geçmiyor,doğum sancısı geçip tekrar geliyor diye biliyorum 🙄
Birglbiray Edirefp yüksek ihtimal enfeksiyon benimde öyle çünkü yinede önemli ama doktorunuza söyleyin ihmal etmeyin
gzbrtk Edirefp sancılar başladıysa saat aralığını kontrol edin ama yeşil geldiyse mekonyum kaka dedikleri olay gerçekleşmiş olabilir sakin kalın mümkün olduğunca panik olmayın hastaneye gidin her mekonyum gerçekleşen bebekte sıkıntı olacak diye bir kural yok mekonyumlu olup sağlıklı olanlarıda gördük 😊
zehracinar Derinnnn İnşallah ya artık gelsin istiyorum 🙈ama ben sezeryan olucam bakalım suyum falan gelirse inşallah hemen hastaneye giderim
zehracinar Defne92 Ayy hadi inşallah ama daha benim suyum gelmedi 🙈gerçi ayağa bile kalkmıyorum sürekli yatıyorum,siz suyunuz geldiğinde ayaktamıydınız
Edirefp gzbrtk yem yeşil bi akıntı değil sarımsı daha çok yeşile çalan ve ağrımda var aşkım gelsin hemen gidicez
Cansu2018 Canim yesil akinti enfeksiyon olabilir. Ancak yesil su gelirse kaka yutmuş oluyor yanlis bilgi verilmesin
Edirefp Cansu2018 yeşil su değil canım yeşilimsi sarımsı akıntı tarzı koyu kıvamlı. Sancılarımda var ara ara düzenli olursa hemen gidicem