merakliblog ayse12211 36+5 ikizlere gebeyim. Son 23 yazıyor ama dr 11 ocakta alırım dedi. Sertleşme çok oluyor, bir de iki gündür vajinanın iç kısmına sanki iğne batıyor gibi daha önce olmuyordu. Sende var mı?
Gul_35 ayse12211 Son 21 bizimde. Çok fazla sertleşme ve bir yerde toplanma oluyor geceleri uykudan uyandıracak kadar. Ara ara ağrılarım oluyor ama düzensiz ve regli sancısı gibi.
MerveNur- ayse12211 ben de 38+4 dışında istediği zaman gelsin istiyorum 😂 sonrasında olursa çok güzel olur ama 39u da geçmesin son zamanlardan korkuyorum🥲
MerveNur- ayse12211 aynen ben de yapıcam😂 yürüyüş yapıyor musun doktorum her kontrolde soruyor ben bikaç haftadır başladım
seraygunel Bir aksilik olup daha önce gelmek istemezse hanım efendi doğum tarihimiz 22.01.22 💜 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰❤
ayse12211 merakliblog evet bende de var vajinada kasılma oluyor iğne batıyor gibi oluyor. Karnımda sertleşiyor
ikizannesiii merakliblog Bende ikizlere hamileyim ama benim ki daha 27 haftalık hergun karnımda kasıklarmda bende de ağrı oluyor vajinada da oluyor batma gibi.Ben çok mu erken dogurcam acaba size göre daha var benim doğuma ama aynı ağrılar bende de var
ayse12211 Gul_35 yok beni uykudan uyandıracak kadar değil ama ara ara hafif regl sancısı gibi oluyor ama çok kısa sürüyor
merakliblog poyrazinannesi3547 çok az kalmış nasıl hissediyorsunuz ben delirecek gibi oluyorum çok heyecanlı ve korkutucu😂