Nurss34 İdrar rengim limonata gibi kızlar 🤣🤣 gebelik varsa bu renk böyle oluyor mu ? Çok şaşırdım bu renge
Nurss34 NeseA ben bilmiyorum ama gebe miyim . Böyle parlak sarı çok açık ama limonata gibi ya:) heves etmek istemiyorum ama normal idrar rengi değil
Nurss34 NeseA yok canım sık idrarım olmuyor adetime 6 gün var bugün geçiyor 5 kalıyor . Sık idrara çıkma ne zaman başlıyor
NeseA Nurss34 vallah can benim ilk haftada başladı göğüste hassasiyet koku alma benim böyleydi:) birde ayaklarım çok üşüyordu inşallah sendehamilesindir inşallah
Nurss34 NeseA kuzum benim daha rahme yerleşti mi onu Bile bilmiyorum 6 7 gün oldu 😌 ama idrarım değişmesi çok şaşırttıııı
NeseA Nurss34 altı yedi gün oldu derken ilişki mi vallah can inşallah vardır benimde gebelikten önce koyuydu sonra hemen açık renk oldu
Nurss34 glbhr__ hayır ama suyu az içende koyu sarı oluyor kuzumm benim çok açık . Sarı değil yani limonata gibi işte kız açıkkk🤣
NeseA Nurss34 anladım ben o kadar su içmem ama idrarim çok açık oldu gebelikten bu yana senin adına da hayırlısı benim dördüncü gebelik hemen anladım Rabbim sanada nasip etsin inşallah 🤲🏻
glbhr__ Nurss34 benim idrar renginde hiç değişiklik olmamıştı o yüzden ben direk su içmeye bağladım 😃
NeseA BIR_SIYAH__HIAYESI63 vallah can hep erkek hissediyorum 2 hafta sonra gidicem doktora söyler inşallah
BIR_SIYAH__HIAYESI63 NeseA hayırlısı olsun bakalım yazarsin unutma ama oyle diyorlar açık renkse erkek diye benim kızlarda koyuydu hatirliyorum
NeseA BIR_SIYAH__HIAYESI63 benimde iki oğlumda acıktı kızımda koyuydu yinede Rabbim bilir tabi yazarım canım
NeseA Nurss34 mesela ben hiç su içmem belki günde bir bardak idrar rengim çok açık su gibi bence o kadar su ile alakalı değil canım