Mrv58 Kizlar limon bebeği eritir diye söyleyenler var limonu çok tüketen var mı eritirden kastettikleri kilo almaz vb.
Azrosum Mrv58 Bebeği eritir değil de ilk zamanlar çok yeme kanı sulandırır düşüğe neden olur demişlerdi bana da ne kadar doğru tabi bilemiyorum😒
Ozlem2206 Mrv58 her hafta bi kilo limon bitiren ben çocuğum erimiyor aksine iki hafta önden gidiyor maşallah 😂 ben her yemeğime sıkarım çok severim limonsuz birşey düşünemem hurafe bunlar hep😂
1Kubra_ Mrv58 eritseydi ilk oğlumu eritirdi limonla beslendim gerçi bunda da aynı ama çok şükür bisey olmadi oğlum 3.5 kg doğdu kimseyi dinlemeden beslen aklı olan kendine kullansın
Mrv58 Asiye_89 çok tuhaf demi 😀sanki oturup kasa kasa limon tuketsem neyse bazen limonlu su iciyrm limonu sikincada her zamnki huyum yiyorum bu sakıncalı olur mu kafam karıştı
Oznurkk Mrv58 eşimin halası hamileyken bir kg limon yiyormuş çocuk erimemiş vallahi turp gibi doğmuş o biraz abartı ama insanların düşünceleri de saçma 😂😂
Seda5892 Mrv58 banada kanı sulandırır diyolar bende bırak sulansın kan sulandırıcı kullanıyorum zaten diyorum susuyorlar 😂
Mrv58 [silindi] 😀 gerçekten bazı söyledikleri o kadar cahilce insan çıldırıyor. Kimi diyor eskiden kontrol bile yoktu cinsiyei bile doğunca ogrenirdik feln filan bende dedim ki ondan 8 aylık ölü doğumla sonuçlanan 4 aylık düşük yapan vb.seyelri çok duyuyorduk dedim sustular
Tubatuba25 Bir şey olmaz yani bilip bilmeden konuşan insanların ağzına fırın küreği ile vurasim var bilgini de konusyorlar bilmediklerini de maksat konuşmak olsun sen takma çok yiyorsan doktoruna gidince sor ama zannetmiyorum zararı olsun olmaz yani
Mrv58 Tubatuba25 evet bu sefer sormayı düşünüyorum zaten bide çok tuketmiyorum bazen limonlu su yapıp iciyrm o da haftada bir iki kere anca yani