incikinannesi 28+5 im uzun zamandır afedersiniz çişim gelse bile karnım sertleşiyor büyük tuvaletim gelince de öyle oluyor sizde de oluyor mu oldu mu merak ettim
Betul00 incikinannesi bende 29 haftalgiim benimde ayni oluyor. Sanki ikisi daha cok baski yapiyor gibi 😁
gulsonmez27 Benim de aynısı oluyor canım..Lavaboya çıkınca karnım yumuşuyor..Siz de benim gibi zayıf hamile kaldınız galiba.Ben zayıflığa bağlıyorum çünkü et sıkı olunca çabuk geriliyor
incikinannesi gulsonmez27 Zayıf sayılırmıydım bilmiyorum 64 kg ile gebe kaldım 3. Gebeliğim ikisini kaybettim. Şuan 72kg dayım
incikinannesi Senosum38 Kasılma zannediyorum sonra çişe gidiyorum geçiyor rahatlıyorum korkum azalıyor sizde mi öylesiniz
Senosum38 incikinannesi Evet evet önce sıkıştığımı hissetmiyorum karnım taş kesiliyo yamuk yumuk kasılıyo tuvalete gidiyorum anında yumusuyo duzeliyo her sıkıştığımda oluyo 37 haftaligim hala öyle 😀 korkmayın
incikinannesi Beyzamutluu Evet sağ veya sola geçiyor kasılma mı yaşıyorum diye tedirgin oluyorken sonra geçince insan rahatlıyor