Kizlar Sabah kahvaltıda ev yapımı kahvaltılık sos yemiştim,birden fenalaştım istiğfar ettim ne yediysem çıkardım sonra karın ağrısı başladı,geçer diye uzandım ama geçmedi bebek kendini toplamaya başladı karnım çok sertleşti,hemen en yakın devlet hastanesinin Aciline gittik (Bayrampaşa devlete)bakmadılar kadın doğum uzmanı olan acile gidin dediler ,Esenler kadın doğuma yönlendirdiler orda da alttan muayene yaptılar açılma var mı diye yoktu,nst ye bağladılar sancı da yoktu çok şükür,ultrasondan bakın görmek istiyorum bebeği dedim prosedür gereği acilden gelen hastayı polikliniğe cikartamiyoruz eğitim araştırma hastanesinin Aciline gidin dediler,şaka gibiydi covid geçirmiştim karantinam bir hafta önce bitmişti onun öncesinde bir ay önce gitmiştim kontrole ,Yani 7 haftadır göremiyordum , devlette hiç bisekilde randevu bulamadım ,covid sürecinde zaten sistem kapalı oluyo randevu alınmıyor,neyse ordan özele gittim Bayrampaşa kolan hastanesine, ultrasondan görmesem icim rahat etmiycekti,boyunu ve kilosunu da merak ediyordum, çok şükür suyum normaldi bebek iyiydi ,içim rahatladı,sizlere tavsiyem konserve türü yiyeceklerden uzak durun hamilelik surecinde özellikle son haftalarda