Gncaplt Arkadaşlar tetanoz aşısı 1. Doz vurulduktan sonra eklem ağrısı yaşayan oldumu ben ikizlere gebeyim tetanoz vurulduktan sonra şiddetli kasık bel ve eklem ağrım oldu böyle durumları yaşayanınız oldumu ❓
Merve1200 Gncaplt geçmiş olsun canım bende aşı oldum ama yan etki falan olmadı ilk aşıda karın ağrısı oldu biraz o da çok korkuyordum psikolojik olarak oldu
merakliblog Gncaplt kolum çok ağrıdı sanki perde asmışım da hamlamış gibi. Aklında olsun tetanoz biontech vs hangi aşıyı olursan ol eğer sonra buz uygularsan ağrın olmuyor bana sağlık ocağında hemşire buz uyguladı ikincide hiç ağrımadı
Twinsss Gncaplt ben 1. Doz tetanoz oldum ve 1. Doz Biontech oldum farklı günlerde 3 hafta civarı vardı arasında başka da aşı olmadım daha 33+4 üm. İkisinde de sadece kolum ağrıdı. Eğer devam ediyorsa durumun mutlaka doktorun ile görüş canım bence. Çok normal değil çünkü ağrıların.
Gncaplt Merve1200 ben acile gittim parol serum taktılar biraz toparladım etkisi gecti yine başladı anlayamadım ya
[silindi] 3 gün kendime gelemedim ilkinde kolum bir hafta ağrıdı. çarşamba günü 2. doz oldum o kadar sarsmadı kolum az ağrıyor sadece
merakliblog Gncaplt bana da ilk aşı yaptırdığım yer söylemedi sonraki doz için annemin çalıştığı sağlık ocağına gittim orda uyguladılar
Hellili Gncaplt ben ölmek üzereydim şiddetli omuz sırt boyun ağrısı oldu acile gitmek zorunda kaldım serum falan yapıldı o bişe fayda etmedi