Semaen Kızlar 26+2 deyim lakin gögüslerimin ucu falan kararmadı yani cok da büyümedi sütüm olmayacakmı yoksa
Merve1200 Semaen merhaba canım öyle düşünme göğüz büyük olupta süt olacak diye birsey yok göğüs kararma da tenden tene fark var cnm
Fnen Semaen benim göğüslerimde az fark var, göğüs ucumda biraz koyu oldu, koyu yeri büyümedi 🤷🏻♀️ 27ye gireceğim bu arada
MerveNur- Semaen karartma herkeste aynı olmaz ki o vucudun pigmentasyonuyla alakalı sonuçta 😊 ben 36 oldum göğüslerim pamuk gibi ama sütüm olmaz diye düşünmüyorum süt ona bağlı bir şey değil sonuçta olumsuz çağırmayın 😊
Semaen Merve1200 bilmem bazı yorumları okuyorum gögüs kararması lazımmış sütün iyi olucagı anlamına gelirmiş ama arkadaşımın simsiyah olmuştu sütü yoktu eger öyle olsaydı onun bayagı olması gerekirdi dimi
Semaen Fnen benimde aynen dedigin gibi hafif oldu büyümede renk degişmeside damarlanmada var bilmem umarım olur
Kelebekk-0307 Benin normalde gögüslerim çok küçüktü çok hafif bir değişim oldu şu an 26 haftalık olduk ama hiçbir değişiklik yok benimde çok canım sıkılıyor bu şekilde olursa emziremem de galiba sonradan büyüyordur inşallah 😒😏
Semaen Serap_srgll aslında yapmıyordum stres ama bazı yorumlar sanki beni çekiyor 😀 karşıma çıkınca acabamı dedim