Hiranurr00 Ben hatem hastanesine nazire hocaya gidiyom fiyatlarda yukselme olmus sanirim bi bilgisi olan varmi
Asel2520 Hiranurr00 2 ay önce 200 TL idi şuan 220 olmuş yılbaşı sonrası bir zam daha olur diye düşünüyorum
Hiranurr00 Asel2520 evet bende gecen hafta 220 verdim ama yilbasindan sonra zam gelicek denildi insallah cok gelmezya 300 lere faln cikartirlarsa zorlar bizi dogum parasi hakinda bi bilgin varmi peki cnm senin
Asel2520 Hiranurr00 valla hiç bir bilgim yok fiyat zamlanmış diye eskisi gibi giden olmuyor önceden oturacak yer bulamıyorduk o kadar kalabalıktı ki
Esrasenturk8 Hiranurr00 doğum epiduralli sormuştum 3600 demişti normal 2700 ama yılbasından sonra zamlanır demişti
Hiranurr00 Asel2520 evet ama cok pahali cidden benim 1 ayim kalmis birakmak iatemiyorum ama cok yukselirse nasil yapcam bilmiyom her hafta cagiriyo artik
Asel2520 Hiranurr00 senin az kalmış neyseki benim daha doğuma çok var bide ben Kilis’ten geliyorum sırf doktorumdan memnunum diye 😄
leylaayazaruysal Asel2520 bende kilisten geliyorum canım yılmaz gencoya mı gidiyorsun? yeni okudum mesajını 😊
Asel2520 Hiranurr00 bizim burda giden çok nazire hanım yakın bir arkaşımız önerdi onun tavsiyesi üzerine gittim ve memnun kaldım
Asel2520 Hiranurr00 aynen canım ikiz ayda bir kere geliyorum canım normal bir durum olunca Kilis’te gidiyorum
Hiranurr00 Esrasenturk8 sayiliyo canim 10 gun ama brnimki son haftalar oyuzden dr 10 gunde bi mutlaka cagiriyo nst icin benim bebek hareketleride yavas olunca daha sıkı takip ediyor