Ozgesari02 Herkese selamlar ve mutlu yıllar benim 8+2 günüm ama hala kahverengi damla akıntıları devam ediyor doktor eder diyor ama hala korkuyorum , bugün idrar kültürüm enfeksiyon olduğunu söyledi sizce ne yapmalıyım 😞😞
HappyBabyy Ozgesari02 bol dinlenin, yeşil yapraklı sebze ve salata ağırlıklı beslenmeye çalışın. Rabbim korusun bebeğinizi ve sizi
Gstml41 Ozgesari02 merhaba acaba kacıncı haftadan beri sizin kahverengi lekelerin iz bende 5+5 im dün bufün kahverengi pembe akıntıyla karısık geliyo doktor bişey yok kese yerinde duruyo dedi beklicem mecbur.ama çok endişeliyim bende
M-eng95 Ozgesari02 sen ve ben baya benziyoruz :)) bende de var enfeksiyon için bir ilaç verdi sanırım geçti kahve akıntı da bir hafta ara ile oldu ama çok şükür oda geçti kendine çok dikkat et canım sürekli dinlenmeye çalış bir de bol bol su iç
Fatmabytr Benim 15. Haftaya kadar devam etti sonra kesildi 21 deyim enfeksiyonum var idrar yolu ilaç kullanacam
Ozgesari02 Gstml41 bende öyleyim hamileliğin başından beri devam ediyor her hafta kontrole gidiyorum ama
Fatmabytr Leke rahim altında kanama alanı vardı ondan dolayı enfeksiyon ise sarı akıntı şeklinde şu anda korkmana gerek yok sadece doktora gidip dinlen sağlıklı gebelikte tutunur insallah değilse napsan da vücut atıyor onu o yüzden içini ferah tut ilacını kullan bitiyor leke