Derin_34 Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonum olucak üç hafta sonra ama devlette yapıyım diyorum her devlet hastanesi yapıyor mu yada nasıl randevu alabilirim 182 yi aradım ama bilgi alamadım
Suhus000 Derin_34 cnm devlette bi kadın doğumluya gidiyorsun o istiyor ayrıntılıyı seni usg bölümüne yolluyorlar ordan gün veriyorlar o gün verdikleri saatte gidip ayrıntılı usg ni çektiriyorsun
Mrvsoner Derin_34 uzmanlık gerektirdiği için o hastanenenin perinatoloji bölümünü arıyorsun açmazlarsa hastaneye gidip alıyorsun ben hastaneye gidip aldım
deletedmom6295 Derin_34 devlet hastanesinde de detaylı ultrason yapılıyor evet. bulunduğunuz yerde olup olmadığını 182 den sorun bazı hastanelerde olmayaniliyor yada sora alamayabilirsiniz
Derin_34 Peki kızlar sizce devlettende özeşde bakıldığı kafar uzun ve detaylı bakarlar mı hiç varmı çevrenizde giden yada duyum aldığınız
Buskat Derin_34 istanbuldaysanız sadi konuk var bahçelievlerde. Perinatolog Atilla Çankaya ilk hamileliğimde de ona gitmiştim iki hafta sonra yine gideceğim inşallah. Ama biraz yoğunlar ve randevu için iki ay öncesinden gitmiştim
Derin_34 Ben diyorum ki eğer devlette aynı şekilde hizmet verirse o parayla çocuğuma birşeyler alırım diye düşünmüştüm
Buskat Ücretsiz devlet hastanesi burası ama dediğim gibi eandevu için iki ay önceden gidip gün almak gerekiyo