Miniqimm160821 Bende burda bir çok kişiyi görmüştüm ikili rakamlara düşer miyim diyordum ki bugün 99 olarak Şafak başladı bize de çok şükür sizler ne durumdasınız hamişLerrrr 🤗🤣🤣
Miniqimm160821 Mucizemannesi21 Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bide bakmışız Happy Kids olmuşuz bizde 🤲🏻🤭🤗
Miniqimm160821 iki_tospik_annesii Allahım çok az kalmış o zaman 🤭 sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤗
Miniqimm160821 denizin_annesii Ayyy kavuşmaya şafakları sayarken birde kucağında olacağını düşününce Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗
Fundabshn Miniqimm160821 40+1den selamlarr 🤗 Oğlum yılbaşını bekledi ve eğer iki gün içinde gelmezse pazartesi saat 8.30 doğumum var kızlar dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻🥰
Aysu123cicek Fundabshn allah yardimcin olsun kolay dogum olur insalla canim bebeyin sagsalim kucagina alirsin allah anali babali buyutsun guzel huzurlu salilibomur nasib etsin
Miniqimm160821 Fundabshn Maşallah Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısı iLe doğum haberlerini verirsin bizlere 🤲🏻🤗
Merveikratanem Miniqimm160821 yeni yıla hastanede girecek biri olarak ikizlerim sabrederse 56 gun kaldi 💙💙🤰😊
Miniqimm160821 Merveikratanem Maşallah ikizlere Allahım sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip etsin inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz 🤲🏻🤗
Miniqimm160821 QueenMommy Çok az bir zaman nasıl geçer şimdi öyle birde bakmışsın kucağında sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🏻🤗🐣
iki_tospik_annesii Miniqimm160821 Amin canm amin 🙏♥️ Günler geçmiyor zaman geçmiyor saat geçmiyor 🙄🙄 hiç birşey geçmiyor 😂😂😂
denizin_annesii Miniqimm160821 Amin amin 🤲 cümlemize inşallah hayırlısı ile doğsun inşallah 🤲 Rabim anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın 🤲bizim yavrularımızı da bize bağışlasın 🤲🥰
Fundabshn Miniqimm160821 Amin inşallah canım kendi sancılarım gelse daha mutlu olacağım inşallah suni almak istemiyorum 😞💐