birguzelsyuleyman Kizlar 12+1 Dusuk yapicakmis gibi agrilarim var cok korkuyorum hastanelerde kapali sizce ne yapmaliyim ve bu haftada bu agrilari yasayan varmi 😢😢😢😭
Azrosum birguzelsyuleyman Canım bilmedigim icin soruyorum yanlış anlama düşük ağrısı nasıl oluyor benimde belim ve kuyruk sokumum da çok ağrı var bugun oglendrn beri de tedirgin oldum bende
minik4550 birguzelsyuleyman sabahtan beri benimde okadar cok ağrım varki kasiklarimda bende 12+4 teyim insallah hersey yolunda ve normaldir
Zehraaaaaaaaaaa birguzelsyuleyman bende düşük yapmıştm ama ilkten lekelenme şeklinde sonra kanama şeklinde devam etmişti. Ama kanama basladığında ağrı yoktu. Düşeceği zaman fazla bi ağrı oluyor kıvranıyorsun resmen😞 parça düşünce ağrı geçiyor sonra tekrar ağrı geliyor tekrar parça düşüyor. Komple bitene kadar
mekutlu12 birguzelsyuleyman düşük ağrısını bilmiyorum ama o haftalarda benim de kasıklarımda çok ağrı olurdu sanki adet ağrısı gibi her an kanama olucak gibi bi ağrı rahim genişlediği için normaldi ama tabi seninkinin şiddetini bilemiyorum içini ferah tut kötü şeyler düşünme hep iyiye odaklan inşallah bir şey yoktur 🙏🏻
birguzelsyuleyman Azrosum ben daha once iki dusuk yaptim bel ve karin agrisiyla basliyor ama sende 12+4 sanirim bu agrilar normal bilmiyorum cok korkuyorum 😢
-Papatya33 O agrılar normal diye biliyorm Kanama lekelenme olursa tehlikeli . Öyle bişe olursa vakit kaybetmeden acile gidin
birguzelsyuleyman minik4550 ben daha once iki dusuk yaptim kasik ve bel agrisiyla baslayor cok korkuyorum 😕😟
birguzelsyuleyman Zehraaaaaaaaaaa evet bende iki dusuk yaptim canim ilkinde hic agrim yoktu ama ikincide cok agrim oldu 😟
Havvadr birguzelsyuleyman canım o ağrılar normal bende yaşadım çocuk yerleşiyor ondan oluyo demişlerdi bi kaç gün sürmüştü
Azrosum birguzelsyuleyman benim 9+4 lekelenme yada kanama olmadi şükür rabbim hayirla kucağımiza almayi nasip etsin canim insallah sende hayirla kavuşursun evladına saglikla🌸
birguzelsyuleyman mekutlu12 bilmiyorum canim daha once iki kere dusuk yaptim 12 hafataya hic gelemedim o yuzden korkuyorum ama coku gebe insalar 12haftada agrilar oldugunu soyliyor sanirim normal ❤️Evet benimde oyle her an kanamam olacakmis gibi hisediyorum
Busra063606 @birguzelsyuleyman kuzum ben bir düşük yaşadım ve düşük yapacağım 2 gün önce gece belime bir ağrı girdi esimlen hasta hastane gezdik belimin ağrısından yatamiyordum ve sürekli hastaneye gidiyordum sancım çok oluyordu ve bel ağrısından 1 gün sonra kanamam oldu 2 gün sonra bebeğimi kaybettim şimdi 12+5 haftalik hamileyim çok şükür sancım olmadı sadece yemeklerden tiksiniyorum miğde bulantılarım var arada bir adete benzer ağrı giriyor oda bebeğin büyüdüğü için rahme basınç veriyor rabbim tüm evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza aldirsin
birguzelsyuleyman Kizlar Allah hepsimize Salikli gebelik nasip etsin hepimiz bebeklemizi salikla kucamiza alalim bende magnezyum eskisikligide var bacaklarimin ondan agridini biliyorum da acada belimde ondanmi agriyor diye dusunuyorum