anonimgelin Kızlar çamaşır suyu ve kireç sökücü karıştırdım evi kimyasal kokusu aldı bebeğe bişey olurmu 20 haftalığız 🥺
Melistosum anonimgelin Yani kimyasaldan uzak durmanız lazım o kadar abartacak kadar neden kullanıyorsunuz. Arap sabunu gibi bitkisel temizlik ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim
Powergirls anonimgelin bisey olmaz temiz hava al bi daha yapma eşin yapsin temizliği içimize sinmesede mecburuz 🥰
irem anonimgelin ikisini karıştırmak normalde bile çok riskli zehirleyebilir Allah korusun. tek olarak mecbur bende maskeyle kullanıyorum ama lütfen karıştırıp kullanmayın. Ayran için biraz da havalandırıp kendinizde hava alın😣
Melistosum SayeMom sizi seviyorum ya görmeden yorumlarınız hoşuma gdiiyor 😀 böyle olmamaliydi komik geldi 😊 anonimgelin canım hemencik bişey olmaz bı temiz hava al bidaha da kullanamazsin
papatya-123 irem Mecbur derken? Kafanıza silah mı dayıyorlar. Kimyasalsız temizlik de mümkün nolur yeter 🥺
irem papatya-123 Mecburdan kastım kendime göre ben banyolarda kullanmadan rahat edemiyorum. Önlemini de alıyorum zaten :) siz yapmıyorsanız da tebrikler. Keske her konuda bu kadar bilinçli davransak:)