Sulemrahkuzey Ayseayse canım korkulacak hiç birşey yok gidiyorsun ultrasona giriyorsun her zaman girdiğin gibi güzelce bebeğin ölçümleri yapılıyor o bittikten sonra da gidiyorsun kan veriyorsun 1 hafta sonra da sonuçların çıkıyor bu kadarcık ☺️☺️
Oznurboluzun Ayseayse sadece kan veriyosun benim sonucum 2 günde çıkmıştı hastaneden hastaneye değişebilir sonuç
Kumral60 Ayseayse ben gittim 3 gun once ense ölçümü yaptı ultrasyonda kalinligi cok iyi dedi kan da verdim bekliyorum. Korkulacak bir sey degil canim merak etme.
Erkanur Ayseayse down sendromu..ayrıca korkacak ne var genetiğinizde sıkıntı yoksa eşinizle Allahta sağlık verdiyse başka bi şey olmaz inşllh ne var bunda
Ayseayse Erkanur ne kadar kabaca bir konuşma şekli gayet normal bir soru sordum neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım
Ayseayse Kumral60 çok şükür rabbim sağ saglim kucagina almayı nasip etsin İlk gebeliğim bundan önce bir kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durdu oyuzden biraz hassa ve korkuyorum galiba ama çok teşekkür ederim rahatlattınız beni ♥️