Minigin_annesi0 Kızlar kaç gündür griple cebelleşiyorum boğazım balgam gibi kaşınır gibi sürekli öksürme isteği var nane limon sevmiyorum. Ballı su falan mı denesem ne yapsam
Halime0638 Minigin_annesi0 balli ıhlamur deneyebilirsin bisey icemiyorsan limon dilimleyip yiyebilirsin bogazina iyi gelir
Parla Minigin_annesi0 tok karna bi yemek kaşığı elma sirkesi için. Yatmadan evvel de bal, karabiber, limon karıştırın macun olarak bi kaşık atın ağzınıza. Bol bol ıhlamur için
asel35ece Minigin_annesi0 maalesef iyi gelen bir şey henüz bulamadım. Bir haftadır ben de aynı durumdayım ve kuşburnu, elma ayva kabuğu, ballı süt, nane limon… hiçbiri fayda etmedi 😔
Esmavoles Minigin_annesi0 oncelikle boyle durumda boynuna bir yazma vb sarmanı tavsiye ederim aksamlari sut bal karabiber karisimi yapip icebilirsin gunduzleri ise limonlu balli sut icebilirsin meyve alimini arttir.cok gecmis olsunn
Parla Minigin_annesi0 ya bişey yok onda burnunu kapa shot yap🙃 sirke çok etkili bi antiseptiktir. Tavsiye🌸
Birdost Minigin_annesi0 Taze zencefilden çay yapabilirsiniz. Ya da toz zencefili balla karistirabilirsiniz
ruhanadagdelen Minigin_annesi0 bir fincan suya 2 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı sirke ve bir tutam tarçını ekleyip karıştır ve iç. Bende gribim ama boğaz ağrımı bunla geçirdim
Minigin_annesi0 ruhanadagdelen Yaa çok teşekkür ederim sirkeyi tek başına ağzıma vuramam ama karışım olunca içerim belki