-Nurbanu- ölçü olarak bilmiyorum yanıltmak istemem asla. Benim de o haftalarda 36.37.haftalarda hatta suyum sınırdaydı harekette daha az hissediyordum. Bana her akşam yemek sonrası karanlık Bi odada soluna yat 1.2 saat bekle. Hareketlerini say. Eğer hareket hissetmezsen hemen acile gel diye uyardı. Kontroller daha sıklaştı. Açılma VS bişey yok tu, ama 39dan sonra her 3günde bir gittiğimde kendi karar veremeyip riske atamam diyip acile yönlendiriyor Du. Orada tekrar nst çekiliyordu ultraaonla bakılıyordu. Sınırda ama seni idare eder deyip gönderiyorlar dı. 40.hafta olunca gene acile yönlendirildim doktor artık riske atmayalım birkaç gün burada kal yakın takip yapalım dedi. (hareket az hissediyorum dediğim için) doğurtucaz diye de bekleme dedi. Sadece kontrol amaçlıydu yani. 3 gün kaldım. Hastaneden çıkış vereceği gün her gün, gel dedi. Ev yakınmı VS. Ogün nişanım gelmişti. Doktora nişanım geldi dedim oda kontrol etti çatı kontrolü açılma başlamış suni verelim, dedi kabul ettim, doğurdum o günü. Ama illa doğurtucaz demediler yani baya bekledim suyum az olduğu halde. Devlet olduğu için belkide yanlış yönlendirmek istemiyorum. Çok sık takip etmeniz lazım. Şükür ki zaman zaten az kalmış sağ salim kavuşursunuz inşallah 😍