carpediem__ Gebeliğin ilk 3 ayında fitil şeklinde progestan kullananlarda afedersiniz ama akıntı ,idrarda koku,çıkan beyaz kalıntılarda koku oldu mu
Serap-22 carpediem__ ben ilk hamileliğimde de ikinci hamileliğimin başından beri de kullanıyorum. Artık progestansiz bir hayat düşünemiyorum neredeyse. Beyaz sulu bir akıntı gelmesi çok normal tabi kokusu da oluyor. Hatta ben gece kullanıyorum sabah uyandigim da çamaşırım baya ıslanmış oluyor. Allah herkese şifa versin geçmiş olsun canımm
MerveeD carpediem__ beyaz ama kokusuz akıntım oluyordu halada oluyor 20 haftalıgım kokulu olursa emfeksıyon dıyorlar
carpediem__ Serap-22 çevremde bir kaç kişiye sordum koku normal değil ilaç koku yapmaz dediler fakat bu koku ilaca başladığım 2.günden beri başladı..bu arada bende günde 1kez yatarken kullanıyorum
MerveeD carpediem__ idrar tahlılı ver ıstersen canım saglık ocagında enfeksiyon var ise doktor ilac yazıyor zaten
umayben Kızlar bu progestanın 2 şekilde kullanımı var biri ağızdam diğeri nasıl oluyor ve ağızdan alınca daha mı az etki ediyor
MerveeD umayben agızdam ve vajınadan alınıyor canım progestan agızdan alındığı zaman bazen baş dönmesi yapıyor ve doktorunuz vajına ıle alabilirsiniz dıyor benım doktorum agız yoluyla al kötü olursan vajınadan alırsın dedı bana bır zararı olmadı
_beybisolar123 Evet kokuda akintida oluyor günde 4 tane kullanıyorum vajinadan ne annbitecek diye gün sayiyorum resmen
carpediem__ _beybisolar123 çevremdekiler korkuttu enfeksiyon belirtisi diye de bana da normal geliyo artık ilaca başladığımda başladığına göre ilaçtan yani başka açıklaması yokki