Kbrayankkk2 Meyveli yoğurt çok yiyorum ya neden bilmiyorum sürekli yemek istiyorum büyük aliyorum bi oturusta bitiriyorum ama bitirmemek için zor tutuyorum kendimi😂 sizde böyle misiniz😂
Elika0 Kbrayankkk2 ye canım afiyet bal şeker olsun. Fazla yersen belki ishal olabilirsin onun dışında herhangi bi zararı zaten olmaz kilo Alman dışında 😂 bende hazır yoğurtları daha çok seviyorum
Deletedmom623737 Kbrayankkk2 Bende aktivya tarcinlı elmalı yogurdunu yiyorum haftada bi kez 😋 Ama çikolata ya dur diyemiyorum iki günde bir kesin yiyorum
serpilctn Kbrayankkk2 🤮🤢nasıl yiyorsunuz ya çok şekerli öyle böyle değil hemde hamilelikten öncede hiç sevmezdim canım ceksede yemem şimdi sanki ağzıma küp küp şeker atıyorum öyle şekerli o yoğurtlar kendiniz evde yapın yiyin bence muzu al yoğurtla karıştır aynısı çilek nar hepsi olur yani
Kbrayankkk2 Elika0 Hahahs kilo yok bende dogum etim gine kilom yok shnsjs ishal olmak iyi calistiyor bagirsaklari sjjsjs yiyin gardaşım varken 😂
Kbrayankkk2 Deletedmom623737 Oyle sevmem ya cilekli ya orman meyveli büyük oluyorya baya ondan yiyorum surekli