Sdtcnts Kızlar bebeklere en erken ne zaman emzik verilir Normalde 1 ay sonrası ama daha erken veren oldu mu Bebeğik 10 günlük sürekli emmek istiyor emzik mi versem
2525_zyno Sdtcnts valla cnm ben verdim sorunda yaşamadm Ki şimdi verki alışsın yavşadan Sonradan alışmaz faln belki ya hani
bykarakan Sdtcnts ben hastanede vermiştim ne kadar doğru tartışılır cuk cuk emdi 4. 5 aylık şuan ama pek emmez erken bırakır gibi
Melinapasa Sdtcnts ben doğduğu gün verdim. Beni ve emziği reddetmesin diye. 2 buçuk yaşında da zorla bıraktı ☺️
Sude-96 Sdtcnts Ya bu çok değişik bir konu bazı doktor 1 ay bekle diyor benim doktorum hemen verebilirsin dedi ama iki göğsünden de güzelce emdikten tok olduğuna emin olduktan sonra ver dedi o zaman meme reddi yaşamazsın dedi Ben verdim ama tükürdü midesi bulandı tutmadı emzik Bir haftalık falan dı İçine sinmiyorsa bir ayın bitmesini bekle almayacak olan çocuk almıyor zaten
AysenurPervan İlk başta hiç vermek istemedim sonra hiç durmayınca, memeyi bırakınca sürekli ağlayınca bari 1 aylık olsun dedim ama 15 günlük bu savaşı kaybettim 😂 bi sorun da yaşamadık şu an 29 günlüğüz
nevamm1 Sdtcnts bende ilk doğduğunda vermek istedim almadı alsaydı verirdim sürekli emmek memede uyumak istiyor çok kurtarıcı olurdu uykuya dalması kolaylaşıyor.eger alıyorsa ver bence bir sıkıntı olacağını sanmam.bizzimki erken doğdu kuvozde kaldığı sürede ihtiyaç listesinde emzikte istemişlerdi emme refleksi kasları guclensin diye .zararı olsa istemezlerdi 😕
rengarenkduduv Sdtcnts Emzik verilmesine şahsım adına karşıyım ama kullanan ya da kullanmak isteyene de sonsuz saygım var. Lütfen yanlış anlamayın ama 10 günlük bebeğin tabiri caizse üzerinizden inmeden sizi emmek istemesi kadar doğal bir durum yok. Bu bebeğin doymadığından değil geldiği bu dünyada tek bildiği tek güvendiği siz olduğu için sürekli emmek istiyor. Kaldı ki bebek ne kadar emerse beyninizin süt üretimini algılaması da keza ona göre oluyor. Aslında bu Allah’ın biz kadınlara kurduğu bir sistem ve bu sistemi bozmadan tıkır tıkır çalıştırmak biz annelerin elinde. Sizi de anlıyorum sürekli üzerinizde bir bebek ama bir süre idare etmelisiniz diye düşünüyorum.