Kediannesiiii96 Ozgamzeoz niye bir insan sebepsiz yere hamilelerin olduğu bir yere böyle birsey koyma gereği duyarkii 🤷🏻♀️
oguzweannesi Ozgamzeoz çok güzel ellerinize sağlık tarifini beklerim ❤️ Şu isyan edenlerde gerçekten komik olmaya başladı akşama kadar televizyon veya telefonda yemek görmüyomusunuz her gördüğünüzüde aşeriyosanız yani bilemiyorum bana komik ve saçma geliyor
Ozgamzeoz Deletedmom_7156 2 su bardağı ince bulgur(ben esmer olanı kullanıyorum) -2 su bardağı sıcak su ( bi tencereye veye kapaklı kaba bulgurun üstüne sıcak suyu ekliyoruz kapağını kapatıp 10 dk dinlendiriyoruz) Diğer malzemeler 1 yemek kaşığı domates salçası -1 yemek kaşığı biber salçası -4 yemek kaşığı nar ekşisi 4 yemek kaşığı isot(acı sevmiyorsan 2 kaşık yeter) -1 yemek kaşığı toz kırmızı biber -1 çay kaşığı tuz -1çay kaşığı karabiber -1 çay bardağı sıvı yağ -1 soğan (soğanı rendeliyoruz soğanın suyunu sıkıp öyle ekliyoruz) “ bütün burdaki malzemeleri bekletipimiz bulgurun üstüne ekliyoruz , blendırla 10 dk eziyoruz . Daha sonra buzdolabına koyup dinlendir biraz . istediğin zaman çıkar ye 1 hafta bile durabilir dolapta bozulmuyor .”
Kediannesiiii96 mirayveannesiii reklamlarda da var şükür şuan evimde de var ama ne hamileler var burada istediği en ufak birşeye ulasamayan burada isyan eden niye herkes kendini düşünüyor anlamıyorum.