MerveNur- Didemkrgi 36dayım bi süredir vucudumun durumuna göre oturarak veya ayakta kılıyorum ve sadece farzları…
bsraoztrk2 Didemkrgi Bugün doktoruma sordum ufak lekelenmem olmasına rağmen 8+4 te ayakta kılmam taraftarı hatta namazda ki hareketler vücuda faydalı dedi
Didemkrgi Kızlar bende 14 haftalık hamileyim bebek kesesi sağ tarafta sancı oluyor eğilim secdeye giderken fln bir yanım bir sey olur diye de korkuyorum
Deletedmom623737 Didemkrgi Gebelikte namaza başladım 32 haftaya dogru gdiyorm oturarak kılmıyorum şuan egilirken zorlanıyorum biraz
kayraninannesii Didemkrgi 20 haftadayım su anlık sorun olmuyor ama ilerde sanırım gelip kalkarken zorlanırım oturursk kılarım 💕
muallimehanimmom5 Didemkrgi 7. Aya kadar ayakta sonra oturarak kıldım. Dinimiz çok şükür bu kolaylığı sağlıyor🙏
Sunayaz Didemkrgi ben 24+2 yim şuan ayakta normal kılıyorum bugün kalça ağrosondan kılamadım sadece ama normalde hrp ayakta kılıyorum
Didemkrgi balbebek412 şuan bir risk yok ama yine agri sancı olunca bende tedirgin oldum Rabbim affetsin yeni başladım inşallah her zaman devamı gelir 🙏