MerveeD esmir ben 20 haftalıgım 1 aydır belım agrıyor 😔 hele biraz ayakta durayım oturunca yaslandıgım zaman nasıl agrır
Nravc esmir evet canım normal, bende 27+4 haftalık hamileyim ayıptır söylemesi kuyruk sokumu denen yer oturdukça batıyor gibi ağrı oluyor hemde belim çok ağrıyor ama yine de böbreklere baktırmak gerekiyormuş sağlık ocağındaki ebe hanım öyle demişti
fatoss1007 MerveeD ilk hamileliğiniz mi benim de çok ağrıyor arada sırada ama ilk hamilelik olduğu için bir de bel oyuntusu fazla olan annelerin hamileliklerinde oluyormuş dinlendiğiniz halde geçmezse mutluka doktorla görüşün Allah’a şükür bende kötü bir durum çıkmadı bel oyuntusundan dolayı oluyor
fatoss1007 Annekuzusu_0 Hamileler için bel kemeri var destek korsesi falan öneririm bana iyi geliyor ayakta iş yapmak zorunda kaldığımda
MerveeD Annekuzusu_0 yok sadece kasıklarımda iğne batar gbı agrılar oluyor arada altım ilkkez gecen hafta çok afedersiniz ilişkiden sonra resmen zonkladı ama 15 dakikada gectı bdaha hc olmadı
MerveeD fatoss1007 ilk gebeliğim ama öyle dayanılmayacak bır agrı degıl benımkı sadece cok ayakta kalınca oturduğum an agrı hıssedıyorum hemen gecıyor