Luzia 39 gün kaldı ama ortada isim yok adını ben koyacam eşime isim öner diyorum ‘ağzımı açmam ne desem one be diyon’ diyor 😂😂😂
Nurakin077 Merveonay canım allah bağışlasın yavrularımızı benimde kızım olacak İNCİ düşünüyorum ben eşimde sevdi bu ismi
Arife1126 Merveonay benim kızım olursa eğer Balım Arya koymayı düşünüyorum ama çoğu kişi uyumsuz diyor sizce uyumsuz mu?
Betus34 Arife1126 En çok koymayı istediğim isimdi 🍯Balım 🌸ama olmadı eşiminde içine sinsin ortak beğendiğimiz bişey olsun diye vazgeçtim harika bi isim bence ❤
Bersumira Merveonay Alara Mira koymayı düşünüyoruz fikir değiştirmezsek inşallah çok zor isim koymak🥰
denizin_annesii Mahur, deniz, kumsal,derin, nehir, Lina,Lavin, miray,rosida,rotindar,arya,asya,Viyan, Jiyan, Zilan,lorin,solin
Tugbanur_44 Cinsiyeti belli değil daha ama kız olursa yağmur, Berra, neva isimlerinden birisini koymayı düşünüyoruz😊
Dilhunizade Esrayil Lina ismini bende dusunmustum su an25+2yiz yalniz hurma fidesi anlamına geliyor gibi bircok yazıya denk gelmiştim sonra öğrendik ki linanin bir anlamis yokmus hurma fidesi ise kur an da line diye geciyormjs