elifakyuz1 Sahram25 Merveonay ilk kızımın adı Berin Nur ikincisi de yolda o da inşallah Derin Elisa olucak:)
pennylane Yaşam. bi arkadaşımın kızının ismi ilk duydugumda da bayılmıştım çok orijinal bi isim bence. Gülşah, Gülcan, Gökçe, Göksu, Deniz bu isimlerde çok hoş bence. lütfen liva lena lalin lina lena gibi şeyler koymayın kedi ismi gibi geliyo kulağa😕🤯😅
Zeyzey97 Msl_ege kesinlikle öyle bende anlamını araştırıyorum iyice. Zumra buglem gibi isimler mesela internette yazdığı anlamlar içeren degil koyulmamasi gereken isimlerdrnmis
Mrvsdt Merveonay kızım olsaydı Azra yada Mihrimah koyardım kesinlikle allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah 🙏🏻 💜
Zehraberkmqn Merveonay ilk kızımın adı Esma sultan eğer bu da kız olursa Lena düşünüyoruz yada evla 🥰
Gokcelyaelisa5634837273i3u Kızlarımın adı elisa,elya üçüncü kizima esila ismi nasıl olur sizce benim çok hoşuma gitti🌸fikir almak istiyorum sizlerden💕
Kubraalii Merveonay Benimde henüz belli değil cinsiyet ama kız olursa Eliz yada Duru düşünüyorum. Alin de çok güzeldi ama eşim begenmedi🤗🤣🐣💗
Bsranurr Merveonay 238 yorumun hepsini okudum benim de kızım olcak ecrin diyen hiç olmamıs ecrin ismini düşünüyorum ben de ama kararsızım da Elizan istiyordum ama eltim kızı olursa elizan koymak istiyormuş çelebim öyle dedi ben de eltimle konuşmuyorum elizandan vazgeçtim Bu yüzden Asel Hafsa da güzel bi isim düşünürseniz