ilkimgamze Hgmom1 Bildiğim kadarıyla yerleşmeden sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor ama yine de adet gününüzü beklemenizi tavsiye ederim tabi yine de siz bilirsiniz
ilkimgamze Nurss34 Nur topu gibi bir tek cizgi ama ben zaten varsa bile suan çift çıkacağını beklemiyordum o yüzden şaşırmadım.
yarenbtl Kızlar merhaba benim son adet tarihi 07.12.2021 yılbaşından önceki gün test yaptım negatif çıktı ama şuan aşırı uyku hali ve göğüslerde hassasiyet var normalde 3-4’ü gibi adet görmem lazımdı napmam lazım bekleyeyim mi daha
ilkimgamze yarenbtl Canım benim son adet tarihi 4 Aralık bat 2 ocak bugün gecikmemin 4. Günü olduğu halde geç döllenmeden şüphelendiğim için bekliyorum bende yapacak bir şey yok. Eğer yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlamadan itibaren 10-12 gün geçtiyse kanda düşük de olsa çıkabilir ama idrarda çıkması biraz daha zaman alıyor.
yarenbtl Ve böyle burnuma kokular geliyor yemek kokuları çok istiyor canım acaba gebelik var mıdır eşim diyor ki normalde de böyle aşerme huyun var 😂
yarenbtl Uygulamada 20’sini gösteriyordu bende yumurtlama 20-21’inde ilişkimiz oldu ondan sonraki günlerde de oldu ama bilemedim
ilkimgamze yarenbtl Daha sonra da olmuş olabilir daha önce de uygulamalardaki gün herkes için geçerli olmayabiliyor çok merak ediyorsan ve düzenli adet olduğun halde bugün adet olmadıysan yarın sabah ilk idrarınla bir test yap istersen .
ilkimgamze Nurss34 Sen ne alemdesin adet belirtisi yada gebelik belirtisi var mı yarın senin için de büyük gün malûm 😇
Nurss34 ilkimgamze ne adet belirtisi var ne de gebelik . Karnım taş gibi olurdu normalde ama yok öyle bişey
yarenbtl Daha yeni 6 aylık evliyim ama 30’a yakın test yapmışımdır 2 tanesi hastanede olmak üzere. Geçen ay 4.90’da kaldı tekrar tek görmek de istemiyorum ama çok da sabırsızlanıyorum 😂
ilkimgamze yarenbtl O zaman bekle biraz daha bak benim 4 gün geçmesine rağmen ayın 10unu bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize 🙏