ilkimgamze Nurss34 Bence asıl geçse hiç dayanamazsın hemen saniyesinde yaparsın sen yanılıyor muyum 😅 sonuçta geçse bile bende bilmiyorum var mı yok mu bende merak icerisindeyim ama tutuyorum kendimi .
Nurss34 Busra343434 ben öyle hissetmiyorum bi tek Uykumun olması çok değişik geriye kalan kısımda afet olcam hissi var 🤣 acaba belirti olmadan hamile olunamaz mı
ilkimgamze Nurss34 Vallaha canım benim adet günü gelmeden önce belirtiler vardı şuan hicbir şey yok eğer bu defa Rabbimin izniyle gebelik haberi alirsam adetten önceki belirtiler dışında pek bir şey yok
ilkimgamze Busra343434 Ayyy insallah hepimizzzzz bebislerimize gebeyizdir şuan. Boşu boşuna adetim gecikmemiştir benimledir inşallah bebeğim 🙏
Busra343434 ilkimgamze yarın acaba alıp yapsam mı? Gitmesem de. Evet ya negatif çıkarsa gitmeme gerekte kalmaz. Cumartesi giderim rahat rahat
ilkimgamze Busra343434 Bence git sen ya hani kanaman da var ya ne olur ne olmaz ya eğer gebelik varsa ya yerleşmedir zaten yada kimyasal gebelik filan olabilir belki
ilkimgamze Nurss34 işte bende neden gecikti acaba diye düşünüyorum ama kesinlikle adet olacağımı hissetmiyorum ben sana adetimden tee kaç gün önce adet olmuycam ben hissetmiyorum dedim hatirlarsan.
ilkimgamze Nurss34 Daha önceki aylarda daha çok stres yapmıştım erken geldiği oldu ama geç geldiği olmamıştı 😅😅
ilkimgamze Nurss34 Ben hamileyim bence 😇 Ama benceeeee 😅 Yani adet günümden sonra belirtiler kaybolunca biraz kafam karıştı sadece