Nurss34 Yumurtam çatlatalım 7 gün oldu adetime ise 6 gün var . Bebek ne zaman Rahime ulaşıyor acaba çok merak ediyorum
Hzlkaya Nurss34 benim adete 6 gün varken kan testinde çıkmıştı gebelik testinde de ilk idrarla yapmıştım çok çok silikti
Afro-dit Nurss34 bazen çıkmaya biliyor ben adet günü erken gebelik testi yaptım kutunun üzerin de adetten 6 gün önce kesin net yazıyordu yaptım negatif çıktı 2 gün sonra normal kaset test yaptım da çıktı gebelik testi için adet gecikmesini bekleyin derim 1 2 gün gecikme olunca bile çıkıyor çünkü
Kvser Askiletotomsu benim yumurtlama tarihim 21 Aralık adet tarihim 6 Ocak gögüs ucum ağırıyor bugünde göğüslerimde ağrımaya başladı . Ama akıntım vs yok inşallah vardır 🤲🏻🥺
Miniportakal Kvser sadece göğüs ucunda mı bi agrı var yoksa komplemi canım bende 1 haftadır agrı ve dolgunluk var adetime 1 hafta var benim ama normal de adet olmadan bir kaç gün önce agrır ve adet olmadan bi gün önce inerdi agrısı ama dinmedi agrı hala devam ediyor ben yumurtlama falan hiç takp etmiyorum
Askiletotomsu Kvser kana düşer tabi ama şöyle ki kanda da mesela şuan varsa 5 ten yukarı yani 6-7-8 15 filan çıkar Haliyle insan kötü hissediyor yükselecek mi niye böyle düşük Günler zehir oluyor
Kvser Askiletotomsu 2 gündür gögüs ucum gün geçtikçe ağrısı arttı ve şişti bel ağrım oluyor arada . Ama akıntım yok 🥺 dupbaston verdi doktor 1 hafta kullan dedi bugün 5. Günüm acaba ondan mı ağırıyor göğüs ucum . Doktor kullan gebelik varsa zaten adet olmazsın bu hapla yoldaşa adetin gelir dedi . İnşallahhhhh vardır dua edermisiniz bana 🤲🏻
Askiletotomsu Kvser canım Ederim tabiki Sende Allah’ın yaratma esmasini ‘ya mübdi ’ yi icinden zikret ♥️
Nurss34 Kvser canım duphaston yan etkisinde yazıyor ama herşeu olabilir belki ondan değil gebeliktendir
Kvser Askiletotomsu rabbim duysun şu mübarek günde inşallah bana da hayırlısıyla nasip eder 🤲🏻 Çok teşekkür ederim canım
emineoguz Hzlkaya yumurtlama dönemimi bir türlü hesaplayamıyorum nasıl yapıyorsunuz banada anlatır mısınız
Hzlkaya Kvser yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı kanda sık idrara çıkma ve göğüslerde baya bi büyüme oldu her zamankinden farklı olarak
Zeyna27 Nurss34 Rahime ulaşmıyor dölleniyor rahme doğru uzun yolculuğa geçiyor canım rahimde görülmesi biraz zaman alacaktır yerleşme ayrı bişey yani