Pinar60 Rukiye24 ben aslında bı gün çok yürüdüm kahverengi akıntı geldi sonra 2 gün sonra pembemsi çok az kanamam oldu ama daha gelmedi hamd olsun
Rukiye24 Pinar60 bende bu gün yukarıya doğru uzandım ondan mı oldu acaba bide böyle kasıklarım da adet olucağımz zaman değişib bişey olur ya öyle oldu şuan. Tuvalette girdim bi yarım saat sonradan tekrar idrarla karışık pembe gibi silince gördüm
Pinar60 Rukiye24 ben lavabodan çıktım birşey yoktu 2 adım attım hissetim bir bakayım dedim pembemsi hafif pecetede vardı doktor kese arkasında kanama alanı var dedi hap verdi daha da gelmedi ama çoğu arkadaş yerleşme kanaması sır dedi cuma günü kontrolüm var bklm
betullale Bende 7+4 haftalık hamıleyım biraz önce kırmızı kan seklınde bır leke geldı çok korkuyorum doktora da gıdemıyorum bilen birlniz varsa bana da yardımcı olabılırmı ?
Sulesaglam Pinar60 şuan 10+5 haftalık hamileyim ve hamileligimi öğrendiğimden beri kanamam oluyo bazen bardaktan bosalircasina bazen büyük bir parça dusuyo ama bebeğim iyi durumda