Tugceibin Merhaba bayanlar 5+1 olduğumu bugun öğrendim kesede gördüm bebeğimi kalp atışları için 1 hafta sonra gel dedi kan tahlili kacinci haftada yapılıyor ?
ZeynepKara Tugceibin kan tahlilinden kastın beta hcg mi yoksa gebelikte yapılan kan idrar tahlilleri mi
ipekgul Tugceibin canım bende senin gbi öğrenmiştim 1 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelm dedi. Bende o hafta devlet hastanesine gidip tüm kan tahlillerimi yaptırdm doktora öyle götürdüm sende herşeyine baktır doktoruna tahlillerinle git
Tugceibin ZeynepKara yani doktor haftaya geldiğinde kan tahlili yapacağiz kalp atışlarina bakacağız dedi tam olarak hangi kan tahlili olduğunu anlamadim
ZeynepKara Tugceibin tamam bütün değerlerine bakacaklar kan demir vitamin vs benimde yarın randevum var tahliller için
Betuldnz Öncelikle hayırlı olsun canım🙏 , kan tahlili ve diğer tetkikleri benim doktorum 7 haftalıkken istemişti sonuçları goturdum kalp atışını duydum sen 6. Haftada kalp atışı için çağırmış erken gibi sanki 😶
ZeynepKara Tugceibin korkma canım bende çok korkuyodum geçen hafta kalp atışlarını duydum 6+1 de şimdi 7+1 tahlil vericem işte allahın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz 🙏🏻
ZeynepKara Tugceibin benim planlı gebelikti o yüzden 2 ay önce başlamıştım kullanmaya doktorumda devam et dedi folidoce adı
Tugceibin ZeynepKara aynen ismi aynı banada bugun verdi hap içemediğimi söyledim ama içmek zorundasın bebeğin beyninin gelişmesi için dedi mecbur içtim☺