Tettyy Kızlar merhaba 13+6 haftalık hamileyim bebeğimin boyu:10cm kilosu:100gr Sizce normal mi Bebişlerinizin boyu ve kilosunu alalım ♥️
Tettyy Busekalcik Busekalcik evet daha küçümencik küçüğüm ♥️ Şeninde azıcık kalmışşş maşallah Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿🙏
Kelebekmadam gamzecapanoglu ya bu kilolar doğrumu acaba çoğu kişi fazla ölçülorlar dedi benim haftaya doğumum var 37+3 de şimdi 36+2 sizinkiyle aynı kiloda
Tettyy Merve-0535 13+6 günlük hamileyim bizim de boyu 10cm kilosu 100gr acaba kilosu normal mi anlayamadım
gamzecapanoglu Kelebekmadam değişiyor tabi doğunca bunlar tahmini şeyler. Ablamın çocuğuna 3600 dediler 3300 doğdu mesela. 31. Hafta da erken doğum riskim den dolayı 3 ayrı doktorla görüşmüştüm biri 1700 diğeri 1630 3. Doktor ise 1500 dedi aynı gün 🤷♀️😊
Merve-0535 Tettyy normal gibi sanki. Uygulamalar da yazan tahmini boy ve kilo oranlarında değil mi. Baktınız mii?😇
Tettyy gamzecapanoglu ozaman bebişlerimizin kilosu ile ilgili net birşey olmuyor Sağlıcakla gelsin yavrularımız 🧿♥️
Tettyy Ecemm33 maşallah 🧿 sizin az kalmış doğumunuza Rabbim sağlıkla hayırla analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin ❤️