emineceran Kızlar bugün tam 38. haftamdayım bebeğim normal doğuma uygun ama kanala girmedi bugün çatı muaynesi oldum çok kasıldım, Suyum azalma olmaya başlamış haftaya çarşamba tekrar görüneceğim suyu azalıp sezeryan olan var mı aranızda?
Busra2013 emineceran su azalıpsa normal olarak bebek rıske gırmıs oluo sezeryan olur dıe tahmın edıyorum
Kubra_elif_ahmet emineceran Şuan değil ama bundan 8 sene önce birlikte doğum yaptığım arkadaşım kontrol için gelmişti 36 haftafaydı bende 42+3 deysim bana da ona da suni sancı verip normal doğum yaptırdılar. Hiç unutmuyorum çünkü kaynanası neden erken oldu bu çocuğu kimden yaptın diye zehir üstüne zehir etmişti kıza
Beyzinur emineceran bnde adete gore 40girdim ama ultrasonda 37 gozukuyor bnde bekliyorum sancinin gelmesini hastaneler cogu su azalmasindan sezeryana aliyolar bol bol su icin yada sezeryan istiyorsanz sezeryan olun
Kubra_elif_ahmet emineceran Pardon çok karışık olmuş okuyunca fark ettim yani normal de isteyebiliyor doktor. Bide 38.haftaya gelmiş neden bekleme gereği duymuş acaba sordunuz.