tazeannecik1 Ayy kendime çok güldüm ya 😅 Tavuğu temizliyordum ve yıkarken çok farklı duygular hissettim 😂 Analık duygusundan mı böyle oldu bu 🤭 Sanki tavuğa duş aldırırmış gibi özenle yıkadım 😂😂😂😂
UmutsuzPolyanna İyi tek manyak ben değilim sevindim djjdjd😀😀😀 çünkü aynı şeyleri yaşıyorum 😀😀 tazeannecik1
Miranmiray tazeannecik1 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ayyy hastanenin ortasında sesli güldüm herkes bana bakıyor Allah seni ne yapmasın kiazz🙈🙈🙈🤣
ktnzehra49 UmutsuzPolyanna aynı şeyi yazacaktım 😅😅 bebeğimi yıkıyomuş gibi hissediyorum her defasında 😅😅
tazeannecik1 Deletedmom_7156 Evet ya gerçekten bide ağır Allahım 🤣🤣kilosuna falan baktım 1832 kg Maşallah bi kafası yok 😂😂
tazeannecik1 ozmus Eveeet adını minnak koydum😂😂😂 Kayınvalideme götürcem akşam az önce aradı,minnakı yıkıyorum akşam yicez dedim o ne kızz diyor 😂😂😂😂
Zeynepp97 tazeannecik1 Yaaa çok tatlısın sjsjsjsj😂😂 Oda mübarek minnoş bir bebek gibi tertemiz pamuk gibi olmuş nasıl özenle yıkadıysan artık 😂
3mlek2bebkannesi tazeannecik1 sabahtan beri morelim sıfırdı iyi geldi bu 😂😂 kız şimdi pişirmeye nasıl kıyıcan peki
tazeannecik1 3mlek2bebkannesi Yaa canım yüzünü güldürdüysem ne güzel 🥰Valla mecbur pişircem artık 👽😂😂