Gulak Kizlar bugun doktor tani koydu down sendromlu diye bebegin kocaeli yada istanbul etrafinda perianotoloji doktoru bilen varmi devlette iyi bi diktor yada ozel hastanelerde bu tani koyulan ve saglikli dogan bebekler varmi yardimci olursaniz sevinirim
Aylinulu Gulak çok duydum etrafimda bu doktorlarin degerlere bakip yorumlamasi taniyi neye gore koymus pardon da daha cocuk dogmadan.Down sendrom denilip sapasaglam dogdu ablamin arkadasi hic korkma kotu dusunme.olursa da Allahtan gelen bisey bol bol dua et kendini strese sokma canim😇
Gulak Aylinulu ayyy man degerine bakip sadece boyle bisi dedi ama basimdan kaynar sular döküldü esim de tedavisi olmayan bi hastaligi var sirf ona yansıtmamak icin zor tutuyorum kendimi duanizi eksik etmeyin
Canimbebegimm41 Aylinulu merhaba kocaelı sebıha ozdemır ozkan var medıcal parkta sız nerde yaşıyorsunuz
Canimbebegimm41 Gulak canım ben o soyledıgım doktora randevu aldım ama cok dolu oldugu ıcın 6 ocaga verdı benım haftam gectıgı ıcın baska doktora gıtmek zorunda kaldım ama ger dusunuyorsan senın adına guncelleyelım randevuyu cunku bulmak cok zor tabıkı sen nasıl ıstersen ben yarın arayıp ıptal edecegım
Mihriballim Gulak sebiha Özdemir Özkan a gittim detaylı ultrasonda gayet başarılı bı doktor tavsiye ederim
Gulak Canimbebegimm41 benim 15 haftalik suan bebegim iki hafta geriden geliyor haftalik olarka kacinici haftada gidilmesi gerekiyor bide muaneye ucreti fiyat olarak nasil muayene ucreti hakinnda bilgilendirir misiniz
Canimbebegimm41 Gulak ben normal detaylı ultrason için almıstım canım 22 haftaya kadar yapıyormuş benım aldıgım tarıhtede ben 24 oldugum ıcın ıptal edıcem 550 tl tabı zam gelmedıysr yıne 40 dk suruyor
Gulak Canimbebegimm41 down sendromlu ultrasyon olarak hangi ultrasyina giriyor oda detaylı mi yoksa sizin girdiginizle ayni mi oluyor bilmiyroum