96- Kızlar 12+6 haftalık hamileyim mide bulantısı birde ağrılarım oluyor mide bulantım geçmedi geçmesi lazım midenin bulantısı diyorlar ama aynı durumu yaşayan var mı
Deletedmom10846 96- ilk hamileliğimde doğuma kadar bitmedi bulantılar😔 şimdi de aynı olmaz diye dua ediyorum 😔
Didemkrgi 96- benimde 14 haftalık olduğu halde geçmedi canım gece yatmadan 2 tane prilam içiyorum başka bir sey iyi gelmiyor
gamzecee 96- 12+2 son zamanlarda özellikle herşeyden tiksinme miğde bulantısı ve artık kusmamda başladı miğdem kusarken çok kazıldığı için ağrım boğazımdada tahriş oluştu
Ayyysss Benim çok yeni daha 5 haftalık bulantı değilde aşırı tiksinti var her şeyden tiksiniyorum kafayı yicem
96- Ayyysss ben evin kokusundan nefret etmiştim ama geçici bi süreç sabret 🙏🙏 hala yemek yapamıyorum kokusundan tiksiniyorum o ayrı ama mecbur maskeyle yapıyorum yemekleri 😬
Pakizecetiinn Kiminin 9 ay sürdüğü oluyor her gebelikte farklı olabiliyor. İlk gebeliğimde 5 buçuk ay sürmüştü şimdi 10 haftalık olduk hala oluyor bi an önce biter umarım 🙏
96- Pakizecetiinn peki ağrınız olmuşmuydu genital bölgemden yukarı doğru bi ağrım oluyor. Birde akşamları hiç ama hiç birşey yiyemiyorum bi lokma atsam nasıl şişiyorum çok dokunuyor size de oldu mu böyle
Pakizecetiinn 96- Rahim büyüdüğü için ağrı normal diye biliyorum arada oluyo benim de. O kadar özledim ki istediğim her şeyi yiyebilmeyi.. mide yanması gibi oluyo benim de baharatlı şeyleri istesemde yiyemiyorum inşallah bi an önce geçer 😊
Didemkrgi 96- akşam 2 tane iç canım bide onu dene doktor ısrarla duble içeceksn dedi bende de 1 tanenin etkisi olmamıştı bi dene istersen
zeeynepp19 96- Kişiden kişiye değişir canım hamilelik boyunca bulantı yaşayan da var hiç bulantısı olmayan da. Ama salatalık kesip tuz döküp yiyebilirsin bana çok iyi geliyordu anında rahatlatıyor geçiriyordu bulantımı
Semmra 96- bnde öyleyim sürekli yanımda tuzlu kraker naneli şeker sakız falan taşıyorum her kokudan rahatsız oluyorum sende dene istersen