Denbia Esmaa Hoşgeldin hamiş taze Anıl bende 5aylık evliyim 5aylık Hamişim 😇 Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi 👼🏻 Huzurlu bir hayata 🙏🏻
Denbia Smile allah bağışlasın canım kızlar durgun olurmuş erkek bebeğe göre annemler öyle der 🤗 korkma umarım yakın zamanda hissedersin prensesi 🙏🏻👼🏻💕🤰🏻
Denbia Queengmz allah bağışlasın bu bebişinide sağ Salim kucağına almayı göstersin rabbim 🙏🏻👼🏻🤰🏻💕 kaç yaşındasın acaba canım 🤗🤗
gulanne Denbia slm bizde 19+5 kızımızı bekliyoruz 2.gebeliğim. Yarın tedaylı ultrasona giricez çok heyecanlıyım😍
Sedafirat gulanne canım bisey sorabilir miyim bebek tekme attığında karnın üstünde karıncalanma gibi bisey mi oluyor
Denbia gulanne ayyy detaylı ultrasonda neler oluyo yada olacak ya napmam gerektiğini hiç bilmiyor babada sonda bilgi verir misin acaba
zynnp Bnde 19+6 yım kızımız olucak allah nasip ederse. Ocağın ilk haftası detaylı ultrason için gün aldım. Benim bel fıtığım var 2 tane ve sanırım skolyoz da var Ve iki gün önce inanılmaz bir kramp girdi belime sonucunda belim yamuldu😔 geçicek umarım🙏🏼
BebegimiBeklerkenN zynnp canım bende de skolyoz var onun ağrısını çeken bilir 🙁 doğumu normal mi sezeryan mi düşünüyorsun doktorum son duruma göre bakacağız dedi bana
Denbia zynnp inşallah geçer allahtan en başta sağlık sonra yavrunu dağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻👼🏻🤰🏻
MerveUgur Merhaba mayıs anne adayı merve bende 🙏🏼 6 mayıs görünüyor doğumum tabş değişirde o😬 kızım olucak inşallah Allah herkesin bebeişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
Mzeynepp Denbia merhaba, amin hrpimizibkini inşallah canım 🙂 iyi gidiyor çok şükürhamile değilmişim gibi hala 🙂) karnımda çıktı sayılmaz. Senin çıktı mı ? 🙂)