Ilknur911 Bizde mayıs başında bekliyoruz inşallah 20+4 deyim kız bekliyoruzz❤ Çok zor geciyo tam rahatladım mide bulantılarım geçti dedim bel ve kalça ağrısı başladı hadi bakalım 😄
Ilknur911 Kızlar benim kız baya hareketli galiba (annesi kılıklı) hissedemeyen çok kişi varmış benim ki yerimden zıplatıyor vurunca 😂😂
Babymam Denbia çok geçmiş olsun canım benim biliyorum o sancıyo bende hamileliğimden önce döktüm çok kötü oluyor 😞 bol bol su içmeyi unutma inşallah hemen biter🤗
dorukayra Denbia çok güzelmiş iisim cnm inşallah olur ..Amin cnm hepimizin çocuklarını bebişlerini bağışlasın Rabbim 😊
Denbia eylulay34 hoşgeldiniz canım oooo kızınızın adı çok güzel eşimin adı bende oğluma koymak istedim ama eşim istemedi 🙏🏻❤🦋💕🤰🏻 Allah bağışlasın bu arada 😘
Denbia Sedafirat bende öle canım allahım hayırlısı ile sağ Salim doğurmayı nasip etsin inşallah🙏🏻🤗🤰🏻👼🏻
Smile Sanemiko EsinGne kızlar bende 19+4 teym ama henüz hiç hareket hissetmedim sizlerde durum nasıl ?
Baharevren1 17+2 kız bebek 🙏 ama çok kötü bi hamilelik geçiriyorum. Rabbim hayırlara vesile buyursun 🙏
Denbia DBA1010 bende de gebeliğe bağlı tiriyot çıktı ilaç tedavisi görüyorum ve görmeye devam edilen doğama kadar allah sağlık versin canım sana ve bebişine 🙏🏻🦋💕👼🏻🤰🏻